• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvenoj zvezdi se vraća otpisani fudbaler! Veliki promašaj dolazi u Beograd - klub neće da ga kupi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je svojevremeno najavljivan kao veliko pojačanje, u Srbiji nije pokazao mnogo i češće je bio teret klubu.

 Filipo Falko vraća se u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se nadala da bi pozajmicom u Italiju mogla da riješi probleme i Filipu Falku (31) i sebi, ali od toga nema ništa! Sezona za zaborav u italijanskom fudbalu, samo 14 mečeva u Seriji B bez ikakvog učinka i povreda zbog koje se neće vraćati do kraja prvenstva, znači da ga Kaljari neće otkupiti i da tokom ljeta ponovo mora u Beograd, gdje je ugovorom vezan za Crvenu zvezdu!

Lokalni mediji pišu da kupovina Filipa Falka nije opcija za Kaljari ni u kakvim uslovima - bilo da se kroz baraž domognu Serije A ili da ostanu u drugoligaškom karavanu. A u Beogradu već odavno nema mjesta za njega! Stigao je iz Lećea na insistiranje Dejana Stankovića, koji ga je ispratio u italijanskom fudbalu, ali plaćenih 1.200.000 evra nikada nije uspio da opravda.

Ugovor Crvene zvezde i Filipa Falka traje do ljeta 2024. godine, a na stolu je nekoliko opcija. Jedna od njih je sporazumni raskid, drugi nova pozajmica u Italiju gdje Falko ima koliko-toliko izgrađen imidž, a treće prodaja, ukoliko se pojavi neki klub zainteresovan za omalenog ofanzivnog vezistu. Čini se da su najmanje šanse da se "Mesi iz Salenta" dokaže novom treneru crveno-bijelih, Baraku Baharu ili bilo kome drugom.

Falko je u Crvenoj zvezdi odigrao 36 mečeva, uz učinak od šest golova i četiri asistencije. Za to vrijeme je osvojio dvije titule i dva Kupa Srbije, ali utisak koji je ostavio na navijače nije bio pretjerano dobar. Ni u jednom trenutku Italijan nije uspio da ugrozi dominantne pozicije Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija, "ukrade" im minutažu i mjesto na terenu i kupi pristalice crveno-bijelih. Zbog toga Zvezda ne zna šta će sa njim tokom predstojećeg ljeta...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC