• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nije mogla da izabere boljeg trenera od njega! Stojić objasnio zašto je Bahar PRAVI IZBOR: Znam da rade na tome!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati fudbalski stručnjak Ranko Stojić objasnio je zašto je Crvena zvezda napravila pravi posao dolaskom Baraka Bahara.

 Ranko Stojić o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu Izvor: YouTube/Sport5/Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je odavno osvojila titulu u domaćem prvenstvu i prva se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona. Zaradiće veliki novac, ali istovremeno želi da ostavi dobar utisak u elitnom takmičenju - tako je da je generalni direktor Zvezdan Terzić najavio čak pet ozbiljnih pojačanja. Na sve to, čini se da će svakog trenutka biti ozvaničeno i da je novi trener crveno-bijelih Barak Bahar, koji dolazi nakon šest osvojenih titula u Izraelu.

Naslijediće takođe mladog Miloša Milojevića, a bivši fudbaler i danas uvaženi fudbalski stručnjak Ranko Stojić izjavio je tokom gostovanja na televiziji Arena Sport da apsolutno razumije odluku čelnika kluba sa "Marakane".

"Prije neki dan sam analizirao i čini se da će Crvena zvezda vjerovatno biti u trećem šeširu, ali nisam siguran koliko je to toliko povoljno. U četvrtom šeširu ima i opasnijih klubova. Mora dobro Zvezda da se spremi za Ligu šampiona i da ima tim od 18 do 22 igrača, pošto jedna ili dvije povrede nosilaca i te kako mogu da utiču", kazao je Ranko Stojić i potom objasnio zašto "diže obe ruke" za Izraelca.

"Jako dobar je korak napravljen angažovanjem Baraka Bahara kao trenera, hvalili smo ga poslije mečeva Makabija protiv Zvezde. Po mom mišljenju ne bi mogli da izaberu boljeg trenera od njega. To je važno, ima moderne ideje i prati trendove, igra visoko, igra presing, sve ono što igraju veliki klubovi u Evropi, a isti su zahtjevi sada i na Marakani. Znam da Zvezda radi na tome da se dovedu igrači koji odgovaraju profilom i koji mogu da se uklope u njegov sistem."

Podsjetimo, Crvena zvezda je za sada angažovala Marka Stamenića iz Kopenhagena i Pitera Olajinku iz Slavije Prag, dok se za sada kao potencijalna pojačanja pominju Mihailo Ristić, Luka Milivojević, Žan-Filip Kraso i drugi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC