• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi napravili skandal u Fiorentini! Joviću i Terziću, šta vam je to trebalo? "Otkucali" ih na Instagramu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dvojica igrača Fiorentine nisu zadovoljni odlukama Vinćenca Italijana.

 Luka Jović i Aleksa Terzić skandal sa porukom na Instagramu Izvor: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine poraženi su od Bazela (2:1) u prvom meču polufinala Konferencijske lige, a dvojica srpskih igrača napravili su skandal nakon susreta. Lijevi bek Aleksa Terzić i napadač Luka Jović našli su se u centru pažnje jer su nakon bolnog poraza na domaćem terenu objavili na društvenim mrežama kritike na račun trenera Vinćenca Italijana!

Jedna fan stranica srpskog napadača objavila je tekst u kojem su upućene kritike na račun trenera Fiorentine, a bivši igrači Crvene zvezde "repostovali" su tu objavu na svoje profile. Očigledno nezadovoljni tretmanom koji imaju kod šefa struke, djelovalo je kao da su saglasni sa onim što je rečeno.

"Taktička katastrofa Italijana. Trebalo je da igra sa istom jedanaestoricom iz Napulja, s obzirom na to da su imali dobar učinak. Naročito Jović i Terzić, koji su izgledali u odličnoj formi i zbog toga je bila greška staviti ih na klupu. Nastavljate da griješite i gubite. Držite se jedanaest igrača. Trener ne samo da pravi rotacije, već to radi sa igračima koji se nisu vidjeli mjesecima. U tako važnoj utakmici. Italijano još uvijek nema pravu viziju”, navodi se u objavi koju su podijelili i srpski reprezentativci.

Ubrzo su obojica fudbalera uočili grešku i uputili izvinjenje zbog svog postupka. "Želim da izrazim izvinjenje treneru, mojim saigračima i klubu zbog onoga što je objavljeno juče uveče. To je bila moja greška i nije mi bila namjera da umanjujem posao koji radimo svi zajedno sa trenerom. Pogriješio sam i izvinio sam se. Hajdemo svi zajedno naprijed", napisao je Jović, dok je Terzić u sličnoj objavi dodao: "Moj gest, iako je urađen automatski i bez pauze za čitanje sadržaja posta, bio je pogrešan i mogao je da izazove nesporazume i nesporazume."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC