• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički silno oslabljen protiv Crvene zvezde u borbi za trofej Kupa Srbije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri koje je Crvena zvezda pozajmila Čukaričkom neće se naći na terenu.

 Čukarički bez Popovića Pankova i Lučića u finalu Kupa Srbije protiv Zvezde Izvor: MN PRESS

Finale Kupa Srbije u četvrtak uveče (21:00) na stadionu Rajko Mitić igraće Crvena zvezda i silno oslabljeni Čukarički! Tim sa Banovog brda neće moći da računa na trojicu fudbalera koji su tokom sezona stigli na pozajmicu iz redova aktuelnog šampiona. Tako će Dušan Kerkez na teren morati da pošalje ekipu u kojoj neće biti Zoran Popović, Radovan Pankov i Vladimir Lučić.

Pomenuti igrači nisu nastupili ni na prethodnim duelima Zvezde i Čukaričkog, a crveno-bijeli su na tim susretima upisali sve tri pobjede! Jesenas je na Banovom brdu, gdje je Pankov igrao 83 minuta u dresu Crvene zvezde gost pobijedio 2:0, a zatim su u proljećnom dijelu sezone fudbaleri aktuelnog šampiona upisali ubjedljivije pobjede (3:0 i 4:0) na svom terenu.

"Postoji regulativa Fudbalskog saveza Srbije. U svakoj zemlji gdje sam radio bilo je isto pravilo. Nekada tu kvačicu oko učešća vaših igrača aktivirate, a nekada ne aktivirate. To nije na meni. Ja sam neko ko voli da pobijedi na terenu. Za nas je dobro što ne igraju Lučić, Pankov i Popović. Ali to je pitanje za veće instance od mene", rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

Popović je ove sezone branio na pet prvenstvenih mečeva u dresu Čukaričkog, a bio je među stativama i u polufinalu Kupa Srbije na gostovanju Vojvodine. Radovan Pankov se od dolaska u januaru ustalio u startnoj postavi i već je odigrao 17 mečeva za tim sa Banovog brda. Na kraju, Vladimir Lučić ima najduži staž u bijelo-crnom dresu pošto je još na početku sezone stigao na pozajmicu. On je ove sezone odigrao 34 meča uz učinak od tri pogotka i pet asistencija.

Tako je krilni fudbaler kojeg bi Čukarički voleo da otkupi tokom ljeta postao jedan od najbitnijih igrača tima. Nema sumnje da će trener Kerkez biti na velikim mukama kako da sastavi tim za četvrtak uveče i finale Kupa Srbije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC