• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka promašio tri šanse za 20 minuta, pa zaplakao pred svima (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Jović je mogao da donese Fiorentinu produžetak, ako ne i trofej Kupa Italije, samo da je bio malo precizniji u završnici.

 Luka Jović promašivao pa se rasplakao Izvor: TV Arena sport/screenshot

Inter je osvojio Kup Italije pošto je u finalu pobijedio Fiorentinu 2:1 (2:1) golovima Lautara Martineza, a tragičar susreta bio je srpski napadač Luka Jović. I ovoga puta trener Vinčenco Italijano nije imao previše povjerenja u Jovića, uveo ga je u igru tek kada je "dogorjelo do noktiju" i dao mu je priliku tek u završnih dvadesetak minuta, a i to je bilo dovoljno da Srbin redom ulazi u prilike.

Imao je tri kolosalne prilike Jović, ali ni u jednoj od njih nije uspio da postigne gol i da "izvuče" makar produžetak za svoju ekipu, pa se zbog toga na kraju susreta rasplakao, svjestan da je u njegovim rukama bila sudbina Fiorentine - i da bi sve bilo drugačije da je samo malo bio precizniji.

Jović je sjajnom fintom u 78. minutu ušao u šansu meča, probao je potom glavom, pa još jednom u nadoknadi vremena je bio blizu da savlada Onanu, međutim jasno je da mu nedostaje rutina i da bi ovo "neki drugi Jović", onaj koji je svaku utakmicu na terenu i u koga trener ima povjerenja, riješio bez većih poteškoća. Ovako, očigledno je da mu nedostaje samopouzdanje u svoje kvalitete i to se neće promijeniti poslije finala Kupa Italije.

Fiorentina je inače povela u trećem minutu preko Nikola Gonzalesa, da bi već do isteka prvih pola sata fudbala njegov sunarodnik, prvak svijeta, Lautaro Martinez iskoristio slabu odbranu "ljubičastih", prije svih lošu reakciju srpskog fudbalera Nikole Milenkovića koji je zakasnio da napravi ofsajd zamku.

Ovo je inače drugi trofej za Inter ove sezone, poslije Superkupa Italije, a imaće priliku i za "triplu krunu" već 10. juna kada budu igrali za pehar Lige šampiona protiv Mančester sitija. I Fiorentina će imati priliku da se bori za trofej pošto će se 7. juna u Pragu boriti za prvi trofej Konferencijske lige i to protiv Vest Hema, pa će to biti prilika za Luku Jovića da zaleči suze koje je izazvao poraz od Intera.

Fiorentina - Inter
Izvor: YouTube/Arena sport

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

"samo da je bio malo precizniji" E neće da bude, nego da je u zadnjih 3 godine bio mnooogo ozbiljniji i marljiviji, sad bi imao trofej, ne bi cmizdrio

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC