• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjever skandirao "Miloje, Miloje", Miloš zaplakao! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Talentovani srpski trener nakon dva domaća trofeja odlazi iz Crvene zvezde, u koju je stigao još kao dječak.

 trener crvene zvede plakao poslije osvajanja kupa Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pobjedom nad Čukaričkim (2:1), a trener Miloš Milojević se duplom krunom oprostio od klupe crveno-bijelih. Nakon kratkog i trofejnog mandata koji je obeležio šampionskom titulom i peharom u kupu, Milojević će napustiti Zvezdu i palicu prepustiti izralskom stručnjaku Baraku Baharu. Sve to doživio je veoma emotivno, pa je i zaplakao nakon pobjede!

Dok su igrači Crvene zvezde slavili pred najvatrenijim pristalicama, u centru pažnje se našao i trener Miloš Milojević. navijači sa sjeverne tribine počeli su da skandiraju "Miloje, Miloje", a emocije su savladale mladog stručnjaka. U jednom trenutku je morao da obriše suze sa lica, a samo nekoliko trenutaka kasnije njegovi puleni su ga podigli u vazduh. Pogledajte detalje sa proslave:

Inače, Miloš Milojević je dete Crvene zvezde u kojoj je proveo dio omladinskog staža prije nego što je preko niželigaških klubova stigao na sjever Evrope gdje je gradio veći dio igračke karijere. I kao trener je ostavio pečat u skandinavskom fudbalu, a prethodnih dana se pričalo i pisalo da će i nakon mandata u Zvezdi raditi na sjeveru.

Sada, sa biografijom u kojoj su titula Superlige i Kup Srbije, sigurno je da će Miloš Milojević imati dobru startnu poziciju kada tokom ljeta bude pregovarao sa zainteresovanim klubovima. Pogledajte detalje sa meča Crvene zvezde i Čukaričkog:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC