• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA U ČETVRTFINALU EVROPSKOG PRVENSTVA: Ulog je VEĆI od ulaska u polufinale, "orlići" su spremni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reprezentacija Srbije za igrače do 17 godina igra za plasman u polufinale Evropskog prvenstva i za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

 Kadeti Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv Poljske Izvor: MN PRESS

Kadetska (U-17) reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj protiv Poljske. Taj meč biće odigran u subotu, 27. maja, od 15 časova, a pred posljednji trening "orlića" oglasio se selektor Aleksandar Luković.

On je rekao da vjeruje u ovaj tim i da poraz od Slovenije 2:4 na startu nije pokazao pravu sliku, što je dokazano i pobjedom protiv Italije (2:0) i remijem protiv Španije (1:1), dovoljnim za prolaz. Duel Srbije i Poljske biće odigran u selu Telki, u blizini Budakesija.

"Da se ne vraćamo više na grupnu fazu i rezultate koje smo ostvarili. Čeka nas utakmica protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i zaista mi je drago što smo se plasirli među osam najboljih timova u Evropi. Slagao bih kada bih rekao da se tu završavaju naše ambicije", izjavio je selektor Aleksandar Luković.

On je govorio i o predstojećem protivniku.

"Sutra nas očekuje izuzetno zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je izvanredna u visokom presingu. To im je zaštitni znak, opredjeljenje i način na koji igraju. Prema statističkim podacima najbolja su ekipa u pogledu broja pasova koje dozvoljavaju protivniku kada započinje napad. To dovoljno govori o njihovom intezitetu i kvalitetu kada je riječ o visokom presingu. Igraju direktan fudbal i ekipa su koja posjeduje zavidan kvalitet, ali kao i svi, imaju i svoje mane, koje ćemo pokušati da upotrijebimo u našu koristi. Današnji trening smo iskoristili da se dodatno pripremimo za duel sa Poljskom i spremimo taktičke varijante u fazi napada i odbrane. Apsolutno vjerujem u ono što radimo, vjerujem u ove momke i drago mi je da ćemo imati priliku da trenutno ostvareni rezultat poboljšamo, jer sutrašnja utakmica ne donosi samo polufinale Evropskog prvenstva, već i plasman na Svjetsko prvenstvo ove godine", rekao je selektor Aleksandar Luković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC