• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAHAR STIGAO U BEOGRAD! Crveno-bijeli slave duplu krunu, a Izraelac gleda svoj novi tim (FOTO)

Veliko slavlje crveno-bijelih u Beogradu ispratiće i čovjek koji uskoro seda na klupu srpskog šampiona.

 Barak Bahar stigao u Beograd Izvor: Instagram/scoutpush/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde će na svom stadionu, utakmicom protiv novog Pazara, završiti sezonu u kojoj su osvojili oba domaća trofeja. Biće to prilika za proslavu, ali po svemu sudeći i za upoznavanje sa novim šefom stručnog štaba koji će morati naporno da radi. Kako je od ranije poznato izraelski stručnjak Barak Bahar zamijeniće na klupi Miloša Milojevića. I već je stigao u Beograd.

Fotografija koja je u subotu uveče preplavila internet pokazuje dosadašnjeg trenera Makabija iz Haife na aerodromu, zajedno sa saradnicima koji će mu pomagati i u srpskom klubu. Kompletan tim koji Izraelac vodi za sobom stigao je u Beograd i na stadionu "Rajko Mitić" će ispratiti proslavu "duple krune".

Zajedno sa novim trenerom Zvezde u Srbiju su doputovali Gaj Carfati, Gaj Vajsinger, Adam David i Dani Inbar, kao i menadžer talentovanog izraelskog stručnjaka. Nezvanično, konferencija za medije na kojoj će Barak biti predstavljen kao novi trener Zvezde održaće se u ponedjeljak, nakon čega će višestruki šampion Izraela imati priliku da ponovo nakratko otputuje u rodnu zemlju.

Pripreme za sezonu u kojoj će Crvena zvezda igrati grupnu fazu Lige šampiona trebalo bi da počnu 19. juna, a dan kasnije će se ekipa preseliti na Zlatibor i tamo odraditi prvi dio ciklusa. Po informacijama koje su se ranije pojavljivale u javnosti, Zvezda ima u planu da kompletne pripreme provede u Srbiji, dok je tokom leta planirana i posjeta turniru u Sankt Peterburgu gdje bi se crveno-bijeli odmjerili sa nekoliko kvalitetnih rivala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC