• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo izgubio, skinuo medalju i BACIO JE U PUBLIKU! Da li mu je ovo bio POSLJEDNJI meč u Evropi? "Idem na odmor..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žoze Murinjo je možda završio svoju misiju u Evropi i vrijeme je za bogatu Aziju.

 Hoće li Žoze Murinjo otići iz Rome Izvor: Profimedia/isabella Bonotto / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Žoze Murinjo nije uspio da donese Romi evropski trofej pošto je "vječni osvajač" Lige Evrope Sevilja slavila posle boljeg izvođenja penala, za sedmi pehar u ovom takmičenju u isto toliko finala. Iako i sam Murinjo ima "auru pobjednika" i navikli smo da dobija finala, ovoga puta se nije radovao i nakon dobijanja utješne nagrade, reagovao je nesportski. Odmah je skinuo medalju i bacio ju je navijačima u publici i time je podigao mnogo prašine...

"Rekao sam da idemo odavde sa peharom ili odlazimo mrtvi. E pa, mi smo mrtvi... Fizički smo umorni, mentalno umorni, mrtvi smo jer smatramo da je nepravedan poraz zbog mnogo situacija o kojima se može diskutovati. Mrtvi smo umorni, ali smo ponosni na sve", rekao je Žoze Murinjo.

Iako je očigledno bio ljut zbog poraza, i zbog toga je bacio medalju u publiku, Murinjo je rekao da nikada ne gubi profesionalizam ili dostojanstvo u porazu, pa se uprkos svemu vraća ponosan iz Budimpešte, dok će do ponedjeljka odlučivati o svojoj budućnosti jer za njega ima interesenata i pitanje je da li će nastaviti da vodi Romu.

"U ponedjeljak idem na odmor. Ako budemo imali vremena da o tome razgovaramo prije ponedjeljka, hoćemo. Ako ne, idem na odmor, pa ćemo vidjeti. Moram da se borim za ove momke, ne mogu objektivno da kažem da ostajem. Ja sam ozbiljan čovjek, rekao sam vlasnicima prije nekoliko mjeseci da će oni prvi saznati ako budem imao kontakt sa drugim klubovima. Uvijek sam bio iskren i direktan", kazao je Murinjo i rekao da trenutno nema nijednu ponudu, a prethodno je odbio Portugal.

Podsjetimo, prethodnih nedjelja se spekulisalo o njegovom odlasku u Saudijsku Arabiju kod Kristijana Ronalda za uslove koje nigdje u Evropi neće dobiti. Takođe, spekuliše se i o preuzimanju Pari Sen Žermena...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC