• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZGUBIO SAM BRATA NA TRI MINUTA, PA BEBU... Gudelj se slomio, Rakitić ga tješio (VIDEO)

Nemanja Gudelj je imao vrlo težak period u prvoj polovini godine, da bi sada sa Seviljom osvojio i pehar Lige Evrope.

 Nemana Gudelj se rasplakao Izvor: Twitter/relevo/printscreen

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj osvojio je najveći trofej u karijeri pošto je sa Seviljom podigao pehar Lige Evrope. Andalužani su nastavili neobjašnjivu dominaciju u ovom takmičenju pošto su poslije boljeg izvođenja penala savladali Romu, tako da su došli do titule i u sedmom finalu drugog po kvalitetu UEFA takmičenja, tako da je uslijedila velika fešta na ulicama Sevilje gdje su fudbaleri u otvorenom autobusu pozdravili navijače.

Tokom ceremonije, Nemanja Gudelj se obratio navijačima i zahvalio se na podršci u najtežoj godini života za njega, a nakon što je govorio o svojim najbližima, savladale su ga emocije. Nemanja se rasplakao dok je govorio o prekinutoj trudnoći svoje djevojke Anastasije Ražnatović, kao i zbog problema sa srcem koje je imao njegov brat Dragiša.

"Dame i gospodo, hvala vam mnogo na podršci, ne samo danas, nego cijele godine. Ovo je bila jedna od najtežih godina u mom životu. Izgubio sam brata na tri minuta, izgubio sam bebu, ali nije bilo...", kazao je Gudelj i potom se rasplakao, dok mu je prilazio hrvatski fudbaler Ivan Rakitić i tješio ga je, dok su navijači uglas skandirali ime srpskog reprezentativca koji je i te kako znao da cijeni njihovu podršku.

"Nije bilo ni sekunde da nisam osjetio vašu podršku koja me je podigla. Ovo je za nju i za sve vas!", kazao je glasno Gudelj i visoko podigao ruku u znak zahvalnosti navijačima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC