• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI FUDBALER U BEOGRADSKOJ BOLNICI! Ušao u Premijer ligu, a selektor otkrio loše vijesti - "Ima sepsu!"

Selektor Sjeverne Makedonije otkrio da je Darko Čurlinov u Beogradu u bolnici.

 Darko Čurlinov u beogradskoj bolnici Izvor: Profimedia

Fudbalsku reprezentaciju Sjeverne Makedonije tokom juna očekuju utakmice protiv Ukrajine i Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, ali na terenu neće biti jednog od njihovih najboljih igrača. Darko Čurlinov (23), krilni fudbaler Barnlija, nije na spisku selektora jer je u beogrdskoj bolnici.

Šokantnu informaciju otkrio je selektor Blagoje Milevski dok je saopštavao spisak igrača na koje računa, a na kojem nema talentovanog igrača. Izostanak Čurlinova, koji je sa Barnlijem izborio plasman u Premijer ligu, mnoge je zabrinuo, pa je stiglo i objašnjenje.

"Čurlinov je u bolnici u Beogradu. Za sada ni mi nemamo jasnu sliku cijele situacije, znamo da ima trovanje krvi, odnosno sepsu. Samo ne znamo da li to posljedica problema sa zubima ili s anestezijom", rekao je selektor Blagoje Milevski, koji neće moći da računa na fudbalera.

Čurlinov je počeo karijeru kao dječak u fudbalskom klubu Forca, a zatim je prošao kroz mlađe kategorije Rabotničkog i Vardara. Sa 14 godina se preselio u Njemačku i zaigrao za Hanzu iz Roštoka, zatim Magdeburg i na kraju Keln. U dres tog tima stigao je i do seniorskog sastava, a nakon Štutgarta i Šalkea preselio se u Englesku gdje trenutno igra za Barnli, u čijem dresu ima 13 nastupa. Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije odigrao je 20 mečeva i postigao četiri gola, a a sa 16 godina i osam mjeseci je najmlađi debitant u istoriji nacionalnog tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC