• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DŽABA VAM NOVCI, LEO NEĆE U SAUDIJSKU ARABIJU: Dva kluba su u opticaju - jedan se guši u dugovima, a drugi je fenjeraš

Lionel Mesi bira gdje će, a izbor i nije najsjajniji.

 Mesi bira između Barselone i Intera iz Majamija Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je odlučio, neće u Saudijsku Arabiju. Nakon što se oprostio od Pariza, u meču koji je zaista bilo teško gledati, za sada je izvjesno da ima dvije opcije za nastavak karijere. Iako u Saudijskoj Arabiji ne žale novac da dovedu najbolje fudbalere svijeta, pa je tako nakon Kristijana Ronalda tamo otišao i Karim Benzema, Lionela Mesija nećemo gledati u ligi ove zemlje. 

Dvije opcije za njega su povratak u Barselonu ili odlazak u MLS gdje bi otišo u Inter Majami, klub Dejvida Bekama. Barselona muku muči sa finansijama i zbog toga je Mesi i otišao iz kluba, 2021. godine, a sada je pitanje da li želi da se vraća. 

Osvojili su Katalonci titulu u Primeri, stigla su pojačanja poput Roberta Levandovskog, ali je klub i dalje u haosu, što finansijskom, tako i organizacionom. Ostaje da se vidi da li će biti spreman da se u takvu sredinu vrati jedan od najboljih ikada. 

Druga opcija je Inter Majami, projekat koji je bombastično najavljivan, ali mu za sada nešto i ne ide. Za sada su posljednji u Istočnoj konferenciji MLS-a sa samo 15 bodova i skorom od pet pobjeda i 15 poraza. Fil Nevil koji je vodio tim dobio je otkaz, a i pored velikih najava za sada je najveće ime u timu Deandre Jedlin, nekadašnji desni bek Totenhema i Njukasla.

Da li će Mesi u fenjeraša ili u klub koji rizikuje nova suđenja, oduzimanja bodova i suspenzije zbog nepravilnosti u finansijskom poslovanju? Ostaje da se vidi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC