• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na stadion OFK Lauš dolaze Džajić, Pižon, Karasi: Novi predsjednik kluba za Mondo najavio besplatnu školu fudbala

Autor Brankica Spasenić

Fudbalski klub Lauš radi posljednje pripreme za veliku proslavu 70. rođendana, kada će na svom stadionu ugostiti veterane FK Crvena Zvezda.

 Veterani Crvene zvezde gostuju kod OFK Lauš Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

Osim sadržajne i bogate rođendanske proslave, koja je planirana za nedjelju 11. juna, nova uprava FK Lauš najavljuje i brojne druge novine, kao što su infrastrukturni projekti i besplatna škola fudbala za svu djecu!

Novi predsjednik OFK Lauš Dragan Savić kazao je u razgovoru za Mondo da je proslava 70. rođendana veliki jubilej ne samo za ovaj fudbalski klub, koji je jedini sportski kolektiv u ovom naselju, nego i za cijeli Lauš.

"U sklopu toga organizujemo dosta dešavanja, a najznačajniji događaj je 11. juna kada nam u goste dolaze veterani FK Crvena Zvezda. Uz bogat program, taj dan u 13 sati održaće se revijalna utakmica naših i Zvezdinih veterana. Dolaze nam Džajić, Đurovski, Pižon, Karasi... Podršku u cjelokupnoj organizaciji dao je dr Vlado Đajić, prijatelj našeg kluba koji se aktivno uključio i omogućio da dođe do ove, za nas važne utakmice. Takođe, bez rezerve nam pruža podršku u svim aktivnostima i planovima oko kluba", naglasio je Savić.

On je pozvao sve sugrađane i ljubitelje fudbala da se u nedjelju pridruže proslavi na stadionu OFK Lauš, gdje će biti organizovana besplatna hrana i piće za sve goste.

Takođe, povodom jubileja je pripremljena i himna Lauša, a koju je osmislila nastavnica muzičkog u Osnovnoj školi “Sveti Sava” na Laušu Jelena Stanišić.

"Kroz tu himnu, identifikuje se škola, klub i naše naselje, a biće urađen i video-spot. Cilj nam je da što više afirmišemo naše sugrađane, djecu, sportiste i da gradimo Lauš sa novim imidžom, u sportskom duhu, otvorenog prema svim Banjalučanima koji će se u našem naselju osjećati dobrodošlo", istakao je naš sagovornik.

Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

Savić je najavio i da je planirano da se omasovi škola fudbala, pa je organizovana besplatna škola fudbala u OFK Lauš, a u pregovorima su sa rukovodstvom osnovne škole i banjalučkim gradskim vlastima da se u zimskim mjesecim omoguće treninzi u novootvorenoj dvorani u ovom naselju.

"Uz naše trenere, dolaziće i treneri iz FK Borac, da edukuju i naše trenere i mlade fudbalere. U našem naselju jedini sportski kolektiv je naš fudbalski klub i to je prvo gdje naša djeca počinju trenirati. Stalo nam je da to održimo i omasovimo. Takođe, siguran sam da FK Lauš ima šansu za mnogo boljim plasmanom u fudbalu Republike Srpske. Ovo je jedno od najvećih naselja u našem gradu i iz svega ovoga mora da se izrodi nešto dobro, vrijedno i priznato", dodao je Savić.

Podvukao je da je u klub ušao bez skrivenih namjera, sa iskrenom željom, motivacijom i energijom da uradi dobro za svoje naselje i djecu koja tu žive.

“Dosta objekata je već urađeno i renovirano, kao što su klupske prostorije, svlačionice, kućice za igrače, postavljanje reflektora, a sada nam je u fokusu da se uredi teren i prošire tribine”, kazao je Savić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Njiva...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC