• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Lionel Mesi i stavio tačku na spekulacije: "Nije završeno, ali sam odlučio..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lionel Mesi će u narednom periodu nositi dres Intera iz Majamija, to je sada potpuno jasno.

 Oglasio se Lionel Mesi - Idem u Majami Izvor: Profimedia

Saga je završena, Lionel Mesi ima novi klub. Još u toku dana postalo je jasno da se najbolji fudbaler svih vremena neće preseliti u Saudijsku Arabiju, kasnije je stigla potvrda da ni Barselona nije opcija, a u izjavi za španske medije Lionel Mesi je otkrio da će uskoro završiti sve detalje i potpisati ugovor. Sljedeća stanica je MLS, odnosno Inter iz Majamija u vlasništvu Dejvida Bekama.

Legendarni Englez uticao je na odluku Mesija, ali je čini se Antonela Rokuzo imala presudnu ulogu u ovim pregovorima. Već mjesecima je sunčana Florida mamila ljepoticu, pa je Leo imao "pomoć" kada je trebalo odlučiti. Presekao je i to saopštio uticajnom listu "Mundo Deportivo" - tačno je, ide u SAD!

"Donio sam odluku da idem u Majami. Još nije sve 100 odsto završeno, nedostaju još neki detalji, ali riješili smo da idemo tim putem", rekao je Mesi i zato završio priču o izboru svog narednog kluba.

Kao što je ranije pomenuto, dogovor sa Interom iz Majamija verovatno nije samo fudbalske prirode. Zapravo, mnogo je vjerovatnije da će saradnja biti veoma široka, poput one koju je Dejvid Bekam imao sa LA Galaksijem kada je odlazio u SAD.

Bekam je pored ogromnog novca dobio garancije da će u budućnosti imati svoju franšizu u ligi, ali i brojne sponzorske ugovore koji su mu donijeli pravo bogatsvo. Sve to mogao bi da dobije i Lionel Mesi, a pominju se i eventualna pozajmica u Barselonu, odnosno važna uloga kada SAD budu organizovale Kopa Amerika 2024. i Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC