• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Jagodić ostao bez igrača kojeg je želio u timu: Zajić napustio klub, štoperski tandem produžio saradnju

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dvije strane nisu postigle dogovor o daljoj saradnji, pa je Dimitrije Zajić nakon isteka ugovora napustio redove dobojskog premijerligaša.

 Dimitrije Zajić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Dimitrije Zajić (28) nije više član Sloge Meridian.

Na kraju sezone, u kojoj su Dobojlije izborile opstanak u premijernom nastupu u m:tel Premijer ligi BiH, ofanzivnom vezisti istekao je ugovor, a s obzirom da dvije strane nisu pronašle zajednički jezik oko produženja saradnje, rođenog Nišliju u narednoj sezoni nećemo gledati u "crveno-bijelom" dresu.

Iako je trener Vlado Jagodić računao na Zajića i u narednom prvenstvu, ponuđeni finansijski uslovi nisu odgovarali fudbaleru koji je prošle sezone na 30 mečeva postigao četiri gola, te je odlučio da napusti klub.

"Tačno je... Zajić je bio na mom spisku među prvih osam igrača koje smo bili voljni zadržati u klubu. Međutim, njemu je ugovor istekao i on može da odlučuje gdje želi nastaviti svoju karijeru. U razgovoru između klupske uprave i Dimitrija Zajića nije postignut novi dogovor, jer klub nije u mogućnosti da ispuni uslove koje Zajić postavlja. U svakom slučaju, ja tom igraču želim sve najbolje, bilo gdje da pronađe novi angažman", poručio je iskusni stručnjak, koji je prošle sedmice produžio ugovor sa Dobojlijama.

S druge strane, odbrambeni fudbaleri Milan Milanović i Miloš Nikolić produžili su ugovore i ostaće članovi Sloge Meridian. U narednim danima očekuje se i dolazak pojačanja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC