• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivali strašni detalji zločina bivšeg napadača Reala i Brazila

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Strašni detalji užasnog zločina sada su u javnosti, a Robinjo se krije u Brazilu!

 Robinjo detalji silovanja u Milanu Izvor: Profimedia

Konačno smo prije nekoliko mjeseci poslije dugog suđenja dobili i presudu za nekadašnjeg fudbalera Real Madrida, Milana i Mančester sitija Robinja koji je na kraju osuđen za silovanje jedne 23-godišnje Albanka u noćnom klubu u Milanu. Ipak Robinjo nije u zatvoru jer je u Brazilu i Italija traži njegovo izručenje kako bi odslužio devetogodišnju kaznu za silovanje koje se desilo 2013. godine. 

Sada su se u italijanskim medijima pojavili audio snimci koji jasno dokazuju da je on kriv i na kojima se čuje njegovo priznanje. Silovanje je bilo grupno i u njemu su učestvovali Robinjovi prijatelji, a razgovori iz 2014. koji su sada objelodanjeni su sve iznijeli na vidjelo. 

"Ako me i pozovu nije problem. Otići ću tamo i reći da ta priča traje već dugo i da je nisam ni dotakao. Plašim se da sve ne dođe u medije. Zamislite naslov 'Robinjovi prijatelji silovali djevojku u Italiji'".

Iako se na sudu srčano branio da sa tim nema ništa, Robinjo je u telefonskim razgovorima sa prijateljima ipak priznao da je silovanja bilo. Ipak, kako je rekao, on je "pobjegao" na vrijeme.

"Spavao sam sa njom, zadovoljila me oralno i otišao sam. Ostatak ekipe je ostao tu. Kamera me neće uhvatiti s ostatkom grupe. Ko god da ju je silovao je sada u Brazilu. Ja nisam, ti nisi, nema šanse da nam išta mogu", pričao je Robinjo. 

Robinjo je karijeru počeo i završio u Santosu, a između toga je igrao u Real Madridu, Mančester sitiju, Milanu, Gvangdžou, Atletiko Mineiru, Sivasporu i Basakšehiru, sa dvije pozajmice u Santos u međuvremenu. Za Brazil je odigrao 100 mečeva i dao 28 golova, a jedini razlog zbog koga nije u zatvoru je ustav Brazila koji ne dozvoljava da se izruče brazilski državljani.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC