• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan počeo pripreme za pretešku sezonu! Duljaj "prozvao" crno-bijele - već ima novajlija u Humskoj!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Partizana će nakon sezone u kojoj su završili četvrti u Superligi morati da poprave utisak.

 partizan počeo pripreme  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Partizana su ponovo u trenažnom procesu! Tim iz Humske, predvođen trenerom Igorom Duljajem, započeo je pripreme za sezonu 2023/24 koja bi crno-bijelima mogla da bude izuzetno izazovna. U narednoj takmičarskog godini pred Partizanom će biti nekoliko ciljeva - prije svega popravljanje utiska u domaćim takmičenjima, a zatim i plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

Neće biti lako i toga je svjestan i Igor Duljaj kojem su za narednu sezonu potrebna pojačanja. Na početku priprema nije mogao da računa na sve fudbalere koji su pod ugovorom sa crno-bijelima, ali je za očekivati da igrački kadar uskoro bude kompletan i da "parni valjak" punom parom krene u novu szeonu.

Na prozivci trenera Igora Duljaja nisu se pojavili igrači koji imaju obaveze u nacionalnim timovima svojih zemalja. Siniša Saničanin, Igor Vujačić, Patrik Andrade i Fuseni Diabate priključiće se timu po dogovorenom rasporedu, dok se tokom nedjelje očekuje dolazak Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša. Prvom timu su priključeni i omladinci Bogdan Marčetić, Milan Aleksić, Nemanja Trifunović i Đorđe Mihajlović, a uz ekipu je i Nikola Terzić, koji se vratio sa pozajmice iz Turske.

Početak priprema Partizan je obilježio sa nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a na slikama sa treninga ne vidi se Nemanja Jović. Mladi krilni fudbaler prethodnih dana bio je u centru pažnje zbog neobične situacije koja se dogodila na relaciji sa klubom - prvo se pojavila informacija da je zatražio raskid, zatim da mu je klub dužan ogroman novac, kao i da mu nije javljeno da je dobio poziv u mladu reprezentaciju.

Jović se nije pojavio na okupljanju "orlića" pod komandom Dušana Đorđevića, a čini se da nije bio ni na početku Partizanovih priprema, iako je Miloš Vazura jednom prilikom pokušao da objasni kako je sve u redu. Direktor Partizana je tom prilikom rekao kako klub komunicira sa agentom talentovanog ofanzivca.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC