• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve reakcije iz Borca na žrijeb: Austrija ima ogromnu tradiciju, ali imaćemo i veliku podršku u Beču!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kapiten Aleksandar Subić zadovoljan jer su „crveno-plavi“ izbjegli Bazel, ali ističe da nije bilo lakih protivnika na žrijebu.

 Aleksandar Subić nakon žrijeba Borac - Austrija Beč Izvor: FK Borac

Banjalučki Borac saznao je ime protivnika u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Crveno-plavi su izvukli Austriju Beč i prvi meč igraće 27. jula u gostima, a 3. jula u revanšu će dočekati austrijskog predstavnika.

Kapiten Aleksandar Subić složio se da je Borac izbjegao na žrijebu najtežeg protivnika, ali i istakao da nije bilo lakih rivala.

"Izbjegli smo Bazel, ali svi protivnici su bili na svoj način jaki, pa i Maribor i Škendija koji su uslovno rečeno bili svrstavani u malo 'slabije protivnike', Plzen takođe. Izvukli smo klub sa ogromnom tradicijom, uz bečki Rapid najveći klub u Austriji. Biće izuzetno teško, na nama je da se spremimo, da ih što bolje upoznamo i imamo vremena da se pripremimo", rekao je Subić.

Na pitanje da li će bivši igrač bečkog Rapida Srđan Grahovac, koji se jedno vrijeme pominjao i kao potencijalno pojačanje Borca, biti „doušnik“ za više informacija o protivniku Subić je odgovorio:

"Vidjećemo, možda i hoće".

Ono što je sigurno je da će Borac zbog blizine gostovanja, ali i ogromne dijaspore u Austriji, imati veliku podršku i na prvom meču u Banjaluci.

"Dosta je rano govoriti o tome, ali pozvaćemo našu dijasporu, ogroman broj naših ljudi radi u samom Beču i Austriji, tako da će nam sigurno biti ozbiljna podrška", rekao je Subić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Vas su izbacili prosle godine amateri ali tesi oblik amatera, e ovi ce vas da napune do vrha. Jedino sto je pozitivno mozes reci da su vas izbacili profesionalci.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC