• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaniolo se vraća u Italiju? Nakon samo četiri mjeseca u Turskoj, Italijan prelazi u redove velikog rivala bivšeg kluba

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani Italijan spreman je da napusti Galatasaraj i vrati se u domovinu, ali ne u redove Rome, gdje je igrao do februara ove godine.

 zaniolo Izvor: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nikolo Zaniolo (23) mogao bi se vratiti u Seriju A već nakon samo četiri mjeseca, a Juventus je održao sastanak s Galatasarajem kako bi razgovarali o mogućem transferu, pri čemu je interesovanje pokazao i Milan.

Italijanski reprezentativac nije na najbolji način završio svoj boravak u Romi, kada je tokom zimskog prelaznog roka pokušao da izdejstvuje transfer iz italijanske prestonice. Nakon nekoliko nedjelja neizvesnosti, u rekordnom transferu za turski fudbal prešao je u Galatasaraj, potpisavši četvorogodišnji ugovor s tim klubom.

Nakon pristojna četiri mjeseca u turskoj Superligi, gdje je postigao pet golova na deset utakmica, povratak u Italiju mogao bi biti opcija za Zaniola, koji je privukao pažnju nekoliko klubova iz Serije A.

Italijanski mediji detaljno opisuju kako je nedavno održan sastanak između Galatasaraja i Juventusa radi razgovora o transferu Zaniola, pri čemu je jasno rečeno da turska ekipa nema interes za moguće razmjene igrača.

Uprkos tome, "bjankoneri" su i dalje zainteresovani, ali sada se suočavaju s konkurencijom Milana, koji je već pokušao dovesti 23-godišnjeg fudbalera u januaru.

Podsjetimo, Zaniolo je još kao omladinac prešao iz Intera u Romu, gdje je odigrao neke zapažene uloge tokom petogodišnjeg mandata na "Olimpiku". Bio je strijelac jedinog gola prošle godine u finalu Konferencijske lige, kada je tim Žozea Murinja u Tirani savladao Fejenord 1:0 i tako stigao do svog prvog evropskog trofeja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC