• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MBAPE KUPUJE LUKSUZNE AUTOMOBILE, ALI NE MOŽE DA IH VOZI: Nestvarna priča Francuza - niko ne razumije zašto ovo radi

Kilijan Mbape ima ogromnu platu, ali ne vozi auto, već ima svog vozača.

 Kilijan Mbape kupuje automobile iako nema vozačke Izvor: Profimedia

Kilijan Mbape jedan je od najboljih fudbalera na planeti, ima ogromnu platu u Pari Sen Žermenu, Real Madrid ga želi, spremio je 250 miliona evra za njega, a za sve to vrijeme on kupuje luksuzne automobile koje ne može da vozi. Vjerovali ili ne, Mbape nema vozačku dozvolu iako ima 24 godine. Još uvijek nije položio vožnju...

Pričao je baš o toj temi u jednom intervjuu, dok španska "Marka" otkriva da se situacija od tada nije promijenila. Nije išao da polaže.

"To je jedna od mana ranog uspjeha. Propustio sam neke proste stvari poput dobijanja vozačke dozvole. Za mnoge je to neka vrsta obaveze, za mene to nije bilo slučaj. Vozačka dozvola je često sinonim za neku autonomiju, mada sam ja svoju autonomiju dobio rano i imam vozača na raspolaganju, tako da mi nikada nije to bio prioritet", rekao je Mbape za "Bleacher report" prije nekoliko godina.

Istina je da mu je PSŽ obezbijedio privatnog vozača i da mu je i klub "milion" puta nudio da plati časove vožnje i da krene sa tim, ali se to nije dogodilo. Bar ne još uvijek. Kilijan je nedavno dao 500.000 evra za "Ferari 488 Pista", dok u garaži ima još "Mercedes Benz GLE Coupe", Audi A6 i Mercedes-Benz V-Class Range Rover. Na pojedinim fotografijama se vidi i kako izlazi iz automobila marke Volksvagen, ali su to pozajmljena kola sponzora reprezentacije kojim dolazi kada ima obaveze sa nacionalnim timom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC