• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDINA DJECA ODUŠEVILA BARAKA BAHARA! Novi trener blistao poslije pobjede: "Uživao sam, budućnost je velika!"

Fudbaleri Crvene zvezde stigli do pobjede u prvom meču priprema, a Izraelac Barak Bahar našao dobre i loše stvari.

 Barak Bahar izjave nakon pobjede nad reprezentacijom Užica Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde prije nekoliko dana su započeli pripreme za novu sezonu, a danas su imali priliku da u Užicu odigraju i prvi meč - izraeslki stručnjak Barak Bahar vidio je kako njegovi fudbaleri pobjeđuju Reprezentaciju grada Užica (3:1), a odmah nakon meča podijelio je i prve impresije sa ovog susreta.

Iako se na prijateljskim mečevima ovog intenziteta ne vodi računa o konačnom rezultatu, djeluje da se Baharu nije svidjelo što je tim primio pogodak sredinom prvog dijela igre. Sa druge strane, bilo je i dobrih momenata, pa je tako novi trener srpskog šampiona silno nahvalio dječake kojima je u drugom dijelu meča dao šansu da se pokažu i dokažu u prvoj provjeri.

"Prva prijateljska utakmica, trenirali smo nedjelju dana i imao sam priliku da se upoznam sa fudbalerima, kao i pridošlicama u tim. Ovo je tek početak, zadovoljan sam pristupom, ali ćemo raditi na tome da se unapredimo. Za prvu utakmicu je dobro. Ne želimo da primamo golove na ovakvim mečevima, a težićemo da budemo još efikasniji. No, imali smo šanse, nije bilo lako igrati na ovakvom terenu, ali moramo da se navikavamo", bile su prve riječi Baraka Bahara po završetku susreta. 

Izjava trenera Crvene zvezde.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Posebno je istakao odnos Zvezdine djece, kako prema utakmici, tako i prema treninzima. "Uživao sam, ne samo u njihovoj igri, već i u tome kako treniraju. Zaista žele da napreduju. Zvezda ima veliku budućnost u mladim igračima", rekao je Bahar i okrenuo se narednim obavezama: "Nastavljamo da radimo, čeka nas još treninga, napredovanja, pa i utakmica, a potom odlazak u Rusiju na drugi dio priprema. Mnogo toga je ispred nas."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC