• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA ČUKARIČKOG U SRPSKOM FUDBALU - VUKAŠIN JOVANOVIĆ! Bivši štoper Zvezde pojačanje za grupnu fazu u Evropi!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović najveće je pojačanje Čukaričkog za istorijsku sezonu u Evropi.

 vukašin jovanović Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Čukaričkog su prethodnu sezonu Superlige završili na trećoj poziciji i tako postigli jedan od najboljih rezultata u klupskoj istoriji. Igraće plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a obezbijeđeno im je učešće u Konferencijskoj ligi. U skladu sa tim moraju da budu i pojačanja, a jedno od najzvučnijih u srpskom fudbalu ovog ljeta je Vukašin Jovanović!

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i svjetski šampion sa Mundijalita na Novom Zelandu 2015. godine novi je fudbaler "Brđana", kojima će biti važan adut u Evropi. Sada već iskusni Jovanović vraća se u srpski fudbal poslije sedam i po godina i odlaska iz Crvene zvezde u Zenit iz Sankt Peterburga. U međuvremenu je nosio dres ruskog tima, igrao za njihovu razvojnu ekipu, bio prvotimac Bordoa, išao na pozajmicu u Eibar i završio na Kipru u dresu Apolona.

Upravo sa Kipra stiže u rodni Beograd, gdje će obući dres Čukaričkog i sa tim timom pokušati da ponovi veliki rezultat iz ove sezone. Tim sa Banovog brda ima obezbijeđenu prvu grupnu fazu evropskih takmičenja u klupskoj istoriji, pa su i ciljevi za narednu sezonu postavljeni izuzetno visoko.

U posljednjoj liniji tima Dušana Kerkeza Jovanović će imati veoma dobro društvo na štoperskim pozicijama. Nakon odlaska Radovana Pankova - koji je bio na pozajmici iz Zvezde - u Poljsku, Čukarički na raspolaganju ima trenutno povrijeđenog Darka Puškarića, iskusnog Marka Gajića, Nemanju Ćalasana koji je stigao kao pojačanje i izuzetno talentovane Uroša Drezgića, Bojana Kovačevića i Vojina Serafimovića. Tu su još i Luka Nikolić i Luka Subotić, ali ostaje da se vidi koliko će prostora za igru oni dobiti u prvom timu naredne sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC