• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda težak ispit za Borac, Marinović bez nekoliko igrača: Da vidimo gdje smo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Borca Vinko Marinović na meču protiv Crvene zvezde neće moći da računa na nekoliko povrijeđenih igrača.

 Borac - Crvena zvezda najava pripreme Zlatibor Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbalere Borca danas očekuje prvi prijateljski duel na pripremama na Zlatiboru, a protivnik je učesnik Lige šampiona i osvajač duple krune u Srbiji, Crvena zvezda.

Duel protiv crveno-bijelih igra se od 18 časova na stadionu u Užicu i biće to drugi kontrolni meč s obzirom da je Borac pred odlazak na Zlatibor odigrao prijateljski meč sa Omarskom (6:0).

Trener Vinko Marinović na ovom meču neće moći da računa na nekoliko povrijeđenih prvotimaca, a pojedinci će dobiti i poštedu.

Alen Jurilj je trenutno van stroja i ne trenira sa ekipom, kao ni Aleksandar Subić, koji je takođe povrijeđen i nije u konkurenciji za današnju utakmicu.

Enver Kulašin zbog manje povrede radi individualno, što je bio slučaj i na treningu u srijedu, pa bi i on trebao propustiti prvi kontrolni meč na Zlatiboru.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Očekuje se i da poštedu dobije i novajlija Maks Juraj Ćelić koji se tek priključio ekipi i u srijedu popodne odradio svoj prvi zvanični trening sa crveno-plavima.

Marinović će tako moći da na duelu sa Zvezdom računa na trojicu štopera, Nikolu Pejovića, Ranka Jokića i mladog Savu Šušića, a jedan od njih će vjerovatno odraditi svih 90 minuta.

Kada je u pitanju napad, Borac trenutno ima na raspolaganu Jovu Lukića, te šesnaestogodišnjeg Stefana Marčetića.

"Protivnik je dosta jak, nas možda remeti što nismo kompletni i nećemo moći da izađemo u onom sastavu koji smo možda planirali, ili da imamo još nekih opcija. Ali vidjećemo neke druge igrače i utakmica sa Zvezdom će nam dosta pokazati na kakvom sam putu i gdje smo", rekao je Marinović pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Povratnik u Borac, David Čavić, sa mnogo optimizma dočekuje duel sa crveno-bijelima, a biće to prilika za novo dokazivanje mladog krilnog igrača u crveno-plavom dresu.

"Vratio sam se nakon godinu dana u svoj klub, svoj grad. Danas već imamo prvu utakmicu, pa se nadam da ću se dokazati šefu struke. Mi smo Borac i zašto ne bi iznenadili prvaka Srbije?“, poručio je Čavić.

Banjalučani i Beograđani posljednji put su se sastali u julu 2020. kada su crveno-bijeli u "generalci" pred početak Superlige Srbije savladali Borac rezultatom 3:0.

Duel Borca i Crvene zvezde moći ćete da pratite uživo na MONDU, kao i u direktnom prenosu na TV Arenasport.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

T

Jos da se zna u koloko sat... To je sustina informacije

frenzi1992

@T 18:00

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC