• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan našao napadača - vraća ga u Humsku poslije tri godine!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski fudbaler Nemanja Nikolić, dosadašnji napadač Vojvodine, novo je ljetno pojačanje Partizana.

 Nemanja Nikolić se vraća u FK Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan je riješio veliki problem koji je u timu nastao nakon što je Rikardo Gomeš prodat u Katar! Crno-bijeli su tada ostali samo sa Andrijom Pavlovićem i Samedom Baždarom u napadu, a sada će im se pred protivničkim golom pridružiti i povratnik u Humsku - Nemanja Nikolić (30) rečeno je za MONDO u Vojvodini, iako se pojavila informacija da bi to mogao da bude bivši igrač Zvezde Đorđe Despotović!

Iskusni napadač krenuo je ka Kipru, pa ipak završio u Humskoj, gdje će početi svoj drugi mandat u crno-bijelom dresu. Prethodni put je član Partizana bio između ljeta 2018. i jeseni 2020. godine, ali uz dvije pozajmice - u Vojvodinu i Spartak iz Subotice. Ipak, uspio je da sakupi 36 mečeva, osam golova i 10 asistencija u dresu Partizana, a navijači su ga zapamtili i po koškanjima sa igračima Crvene zvezde. Prisjetite se njegovog perioda u Humskoj:

Inače, Nemanja "Taki" Nikolić je rođeni Kraljevčanin koji se nakon omladinskoj školi timova iz svog grada našao u crnogorskom Grblju gdje je debitovao u seniorskom fudbalu. Uslijedili su Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice - pa mandat u Partizanu - Al Raed iz Saudijske Arabije, Tobol, pa ponovo Spartak i Vojvodina. Sa ekipama Partizana i Vojvodine osvajao je Kup Srbije, dok je u dresu Tobola bio šampion Kazahstana.

Što se tiče samog terena, Nikolić je neobičan za napadače sa ovih prostora. Mnogo više radi sa ekipu nego što završava akcije, obožava da igra leđima golu i da učestvuje u duelima protiv defanzivaca, nakon kojih odlaže lopte saigračima iz ofanzivnog dijela tima. Prethodne sezone je u Vojvodini, kao jedan od najbitnijih igrača tima, imao više asistencija (7) nego postignutih golova (6). Vidjećemo da li je baš to falilo Igoru Duljaju u Partizanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC