• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SA ZVEZDOM OSVOJIO TITULU, SAD JE U DRUGOJ LIGI HRVATSKE! Navijači ga obožavali, a on zavolio Beograd

Iskusni fudbaler Luis Ibanjez se nakon Crvene zvezde i Grafičara vraća u Hrvatsku, gdje je počeo evropsku karijeru.

 Luis Ibanjez karijeru nastavlja u Jarunu Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez (34) ponovo je napustio Beograd, a karijeru će nastaviti tamo gdje mu je evropska avantura i počela - u Hrvatskoj. Nekadašnji as Dinama iz Zagreba pojačaće drugoligašku ekipu Jaruna, nakon što je slično iskustvo imao i u srpskom fudbaleru gdje je tokom dvije sezone nosio dres Grafičara i bio kapiten tima u Prvoj ligi Srbije

Luis Ibanjez će biti među najiiskusnijim igračima Jaruna, a u prilog će mu ići i što dobro poznaje hrvatski fudbal. Istina, u prethodnom mandatu je igrao samo u elitnom rangu, pošto je iz Boke juniors stigao u Dinamo i u tom timu ostavio dubok trag tokom čak sedam godina. Jednu sezonu proveo je na pozajmici u argentinskom Rasingu, zatim pojačao mađarski Đer, a onda stigao u Srbiju gdje je zaigrao za Crvenu zvezdu. Pogledajte ga u crveno-bijelom dresu:

Sa srpskim klubom je osvojio šampionsku titulu, a na stadionu "Rajko Mitić" postao je omiljen zbog svoje borbenosti i nekoliko izuzetno važnih golova. Pokazao je tada beogradskoj publici da ima razoran udarac lijevom nogom i jedan od najboljih centaršuteva na Balkanu, a publika je to mogla da vidi i kada se nakon Trabzona, Karabuka i Zrinjskog vratio u glavni grad Srbije. Obukao je dres Grafičara i tokom dvije sezone bio pravi lider tima u kojem je Crvena zvezda "stvarala" fudbalere za seniorski tim.

U tom periodu je ispričao kako bi u rodnoj Argentini mogao i na ulici da nađe igrača za startnu postavu Crvene zvezde, ali... Sada će to možda raditi u Hrvatskoj, za koju ga vežu i porodični odnosi. Luis je oženjen ćerkom hrvatskog agenta Darka Alegića, koji od dolaska u Evropu vodi računa o njegovoj karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC