• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fukare" se oglasile nakon imenovanja novog rukovodstva Slobode: "Pozivamo sve navijače da stupe u bojkot!"

Autor Haris Krhalić

"Od ovog trenutka sva naša aktivnost je usmjerena na Slobodu Kompred i RK Sloboda Tuzla", poručili su najvatreniji navijači Slobode.

 Fukare Sloboda Tuzla Izvor: Promo/Fukare Tuzla 1987

Fudbalski klub Sloboda na večerašnjoj sjednici Skupštine dobio je novog predsjednika, a to će biti Senad Mujkanović. Pored Mujanovića, poznata su i imena ostalih članova Uprave kluba.

Azmir Husić bio je na pragu povratka na čelo tuzlanske Slobode, svi su očekivali da će upravo on povesti klub sa "Tušnja" naprijed, ka povratku u premijerligaško društvo, ali se to nije desilo.

To se nije svidjelo najvatrenijim pristalicama ovog kluba, popularnim „Fukarama“, koji su se oglasili na društvenim mrežama i izrazili svoje nezadovoljstvo novim rukovodstvom kluba te su pozvali sve navijače da stupe u bojkot sa njima.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

UPAMTITE IMENA :

1. ALEKSANDAR JOVIĆ
2. ELDAR JUSUFOVIĆ
3. SENAD MUJKANOVIĆ
4. DEJAN PAVIĆ
5. GORAN MILIĆ
6. ELMIR ŠEĆERBEGOVIĆ
7. NINO DŽAMBIĆ

OD DANAS I ZAUVIJEK NEPRIJATELJI I GROBARI KLUBA.

Lažovi koji potpišu memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće kurve u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste JAVNO objavili.

Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač Želje bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.

Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.

Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.
Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, zaje*ali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem zaje*ali ste se.

Prepali ste se, dovodite Salku Zilđića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.

Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u BOJKOT sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.

Od ovog trenutka sva naša aktivnost je usmjerena na Slobodu Kompred i RK Sloboda Tuzla.

Od ovog trenutka nastavljamo gdje smo stali 2018. godine, lijepićemo ćelavu glavu po gradu, svi će te znati odavde do Kikača.
I Pavića isto. Nismo te preskočili, nisi mogao Mramor vodit, a sad bi u Slobodu.

Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da odje*ete od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i ku*ve koje žele da troše gradski novac.

Ganjaćemo se dokle god bude zadnjeg od nas, mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC