• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko neće Sergeja, pa ni kad je na popustu! Cijena pala sa 100 na 40 miliona i niko se ne javlja za Srbina

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve je izvjesnije da će Milinković-Savić produžiti ugovor sa Lacijom.

 Sergej Milinković Savić ostaje u Laciju Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izgleda ni ovog ljeta neće napustiti Lacio. Nakon što je vlasnik kluba smanjio očekivanja i ne traži više obeštećenje veće od 100 miliona evra, pošto Sergeju ugovor ističe za godinu dana, činilo se da će stizati ponude onih koji žele da ga "ugrabe na popustu", ali to se ne dešava!

Spominjali su se najveći italijanski klubovi (Inter, Milan i Juventus), bojažljivo se govorilo o Njukaslu i Čelsiju, ali čini se da je u ovom trenutku najrealnije da Sergej Milinković-Savić ostane u Laciju. Ne samo da će i narednih godinu dana provesti u Rimu, nego posljednje informacije iz Italije govore da bi mogao da produži ugovor sa njima, čime bi se potpuno zacementirao u ovom klubu na duže staze.

Sve to ide kao posljedica toga da je Milan krenuo po Tijana Rajndersa, da je Juventus produžio ugovor sa Adrijenom Rabioom i ne planira velika ulaganja ovog ljeta s obzirom da ne igraju UEFA takmičenjima, odnosno Inter je obezbijedio dolazak italijanskog reprezentativca Davidea Fratezija iz Sasuola.

Tako se čini da dižu ruke od Sergeja za čije usluge je Lacio tražio sada "samo" 40 miliona evra, vjerovatno bi pristali i na 30% manje, međutim ponude nema i pitanje je da li će je uopšte biti i zbog toga se priča o nastavku saradnje. Ponovo će SMS tako igrati Ligu šampiona sa "orlovima", i generalno se lijepo osjeća u klubu u kome je od 2015. godine, pa zašto mijenjati ono što je sasvim dobro?

SMS je praktično legenda Lacija pošto je odigrao skoro 350 utakmica za klub i na njima je zabilježio 69 golova i 59 asistencija, dok je povremeno nosio i kapitensku traku.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:59
Sergej Milinković Savić gol za Lacio
Izvor: Arenasport/printscreen
Izvor: Arenasport/printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC