• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imamo manje od 1% šanse da osvojimo titulu! Surovo iskren Natho ljut jer nije novi kapiten Partizana

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bibars Natho se pobunio poslije odluke da Svetozar Marković bude novi kapiten Partizana, a nije uvjeren i da crno-bijeli imaju šansu da osvoje titulu sljedeće sezone.

 Bibars Natho ne vjeruje da Partizan može do titule Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Izraelski fudbaler Bibars Natho (35) ostaje vjeran Partizanu i počinje svoju petu sezonu u Humskoj, ali nije naročito srećan što za to nije nagrađen kapitenskom trakom. Nakon odlaska Slobodana Uroševića, novi kapiten tima biće Svetozar Marković, a Natho je u intervjuu za "Večernje novosti" objasnio da je očekivao da će postati i formalni vođa tima nakon 165 utakmica od 2019. godine i na njima još 50 golova i 44 asistencije.

"Klub i trener znaju šta mislim, rekao sam im. Ovdje sam četiri godine i mislim da sam zaslužio da budem kapiten. Dugo sam u klubu, ali ja ne mogu da uradim više. Znaju moje mišljenje, a na treneru i klubu je da odluče", kazao je otvoreno Natho kome očigledno nije pravo zbog toga što nije postao kapiten.

Sve ovo govori da će Natho možda imati manju minutažu nego što je to bilo prethodnih sezona, što i nije iznenađenje ako se uzme u obzir da mu je 35 godina, ali Izraelac poručuje da "ti koji gledaju krštenicu, griješe", dodajući da osjeća da će imati još jednu dobru sezonu.

Što se tiče Partizana, nije naročito veliki optimista nakon katastrofalne sezone u kojoj su crno-bijeli bili tek četvrti, a sada su se još Vojvodina, Čukarički i TSC pojačali. Možda i bolje od njih.

"Uvijek sam bio iskren. Možete to voljeti ili ne. Ne želim da lažem sebe ili naše navijače. Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula. Naravno, poslije izuzetno loše sezone, Partizan ne smije da dozvoli još jednu takvu. Ovdje sam četiri godine i mislim da smo imali jedan derbi gdje je Zvezda bila zaista bolja. To je ovdje, prosto, tako. Tabela, kad pogledate bodove, pokazuje drugačije, da smo mnogo daleko u odnosu na nju", zaključio je Natho čiji se pesimizam neće svidjeti treneru Igoru Duljaju.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:38
Birbas Natho srpski pasos
Izvor: FK Partizan
Izvor: FK Partizan

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC