• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zanimljiva priča iz bh. fudbala: Brat i sestra u Premijer ligi BiH - Damir u Borcu, Maja u Emini

Autor Haris Krhalić

"Svaki dan se čujem sa sestrom, pokušavamo da što više posavjetujemo jedno drugo", rekao je Hrelja.

 Damir Hrelja izjave sa priprema Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Damir Hrelja je ovog ljeta stigao na Gradski stadion u Banjaluci. Mladi ofanzivac je u prošloj sezoni nosio dres Igmana iz Konjica, a na 32 nastupa postigao je četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

Hrelja je nakon skoro mjesec dana od dolaska u Banjaluku prezadovoljan sredinom, ali i ekipom te nema nikakve zamjerke.

„Rekli su mi kad sam dolazio u Banjaluku da je ovo dobra sredina, kako za mladog igrača tako i za starijeg. Prilagodio sam se, dobro su me primili, šta god da sam trebao bili su tu za mene. Ekipa je stvarno dobra, svaki trening se radi jako i perfektno te nemam nikakve zamjerke“, rekao je Hrelja.

Crveno-plavi se nalaze na Zlatiboru gdje će odraditi pripreme, a do sada su odigrali dva prijateljska meča u kojima su upisali dva poraza (od Crvene zvezde i Železničara iz Pančeva). Hrelja je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema te je poželio dobrodošlicu novim pojačanjima banjalučkog kluba.

„Do sada na Zlatiboru svaki trening smo odradili maksimalno, treneri rade dobar posao, svi daju svoj maksimum. Nadam se da ćemo dobro ovo 'izgurati'. Dolaze i pojačanja, želim im svu sreću i da se što bolje uklope“, dodao je on.

Hrelja je otkrio kako mu je velika potpora njegova sestra Maja, koja se takođe bavi fudbalom, a trenutno je član FK Emina iz Mostara. Maja je i seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovina.

„Fudbalom sam se krenuo baviti od pete – šeste godine. Tu je bila i moja sestra, koja se takođe bavi fudbalom. Zajedno smo trenirali i radili, a sa 16 godina sam prešao u Goražde. Svaki dan se čujem sa sestrom, pokušavamo da što više posavjetujemo jedno drugo o odabiru sredine, ishrani i mogu reći da je i ona jako posvećena fudbalu, ali istovremeno i studira“, rekao je Hrelja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC