• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUKLA BOMBA - SERGEJ IDE U SAUDIJSKU ARABIJU: Lacio i vezista trljaju ruke, posao je težak 150.000.000 evra

Konačno!

 Sergej Milinković Savić ide u Al Hilal Izvor: Profimedia

Izgleda da je konačno došao kraj transfer sagi oko Sergeja Milinković-Savića! Kako prenosi italijanska "Republika" on će napustiit Lacio i poslije osam godina u ovom klubu naći će se u novoj sredini. Kompletan posao, sa obeštećenjem Laciju i platom srpskog veziste trebalo bi da iznosi 150.000.000 evra, a destinacija je Saudijska Arabija. 

Prema navodima dobro obavještenog italijanskog lista Sergej je dao pristanak za odlazak u Al Hilal! Tim koji je već doveo Kalidua Kulibalija iz Čelsija kao i Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a od ranije u svojim redovima ima Musu Maregu i Andrea Karilja sada je spremio ogroman novac za srpskog fudbalera.

Reprezentativac Srbije je seniorsku karijeru počeo u Vojvodini, a odatle je posle samo godinu dana otišao u belgijski Genk. Nakon odlične sezone u Župiler ligi kupio ga je Lacio u kome je za osam godina postigao 69 golova na ukupno 341 meču. Od samog dolaska u Italiju on se povezivao sa najvećim evropskim klubovima, ali je gazda Lacija Klaudio Lotito sve potencijalne kupce odbijao nerealnim zahtjevima.

Sada je konačno našao nekoga ko je spreman da plati koliko on želi, a u narednim danima se očekuje da Sergej ozvaniči saradnju sa novom ekipom. Ovo ne mora da znači da je to kraj njega na najvišem evropskom nivou naravno, imali smo primjer Nemanje Gudelja koji se poslije sezone u Kini vratio u Evropu i zaigrao nikada bolje.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC