• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar počeo sa pripremama za prvoligašku sezonu: Ne postavljamo visoke ciljeve, ali zna se gdje nam je mjesto!

Autor Dragan Šutvić

Trebinjci danas počinju sa radom.

 leotar počeo sa pripremama Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje/Čedomil Mucović

Fudbaleri Leotara startuju ovog ponedjeljka sa pripremama za predstojeću sezonu, u kojoj će se takmičiti u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

Trebinjci su u prošloj takmičarskoj godini zauzeli pretposljednje, 11. mjesto u premijerligaškom društvu, pa će u narednom periodu voditi prvoligaške bitke, sa željom da se što je moguće prije vrate u bh. elitu.

"Nakon ispadanja iz Premijer lige, ponovo igramo u Prvoj ligi Republike Srpske, koja će biti veoma izazovna za nas u svakom pogledu. Sa druge strane, od nas sportska javnost očekuje rezultate u skladu sa renomeom kluba i mi ćemo nastojati da u narednih 4-5 dana završimo sve poslove oko formiranja igračkog kadra, koji će po našem ubjeđenju biti dovoljan za ostvarenje naših ambicija. Drago nam je da je veliki broj igrača iz prošle sezone izrazio želju da ostane u Trebinju i da sa Leotarom pokušaju da ostvare i svoje lične i profesionalne ambicije", rekao je za zvanični sajt kluba predsjednik Rajko Mičeta, koji je prisustvovao današnjoj prozivci.

Na poziciju sportskog direktora stupio je Oleg Ćurić, nekadašnji kapiten i trener kluba sa Trebišnjice.

"Ne želimo da se vraćamo unazad, već da gledamo isključivo naprijed. Pred nama je još mjesec dana do početka prvenstva. U pregovorima smo sa još nekoliko fudbalera koje želimo da dovedemo i nadam se da ćemo do kraja ove sedmice imati jasnu situaciju i formiran igrački kadar. Već smo dogovorili i neke pripremne utakmice, ali ćemo o tome više govoriti narednih dana. Ne postavljamo visoke ciljeve i imperative, ali je jasno gdje je mjesto Leotara u ovom takmičenju i tako moramo da radimo i da se ponašamo. Iako je ovo niži rang, moramo da budemo maksimalno profesionalni i odgovorni i da vodimo računa o mnogim detaljima. Imamo mnogo iskusnih igrača koji će morati da budu lideri i na terenu i van njega, a klub istovremeno da posveti pažnju i drugim aspektima osim prvog tima, prije svega omladinskoj školi iz koje moramo da crpimo većinu igrača za prvi tim", poručio je Ćurić.

Kada je riječ o igračima iz prošle sezone, na prozivci su se pojavili Đoko Milović, Darko Đajić, Amar Đuderija, Andrej Đurić, Filip Kolak i Matija Glogovac, te juniori Nikola Šarović, Matej Kapor, Marko Pandžić i Goran Popović.

U klub su se vratili Stefan Paranos (Radnik), Markos Sosa (Tekstilac) i Marko Milošević (Sloboda Novi Grad), a očekuje se da se ekipi uskoro priključe Dejan Uzelac i Mihajlo Cmiljanović, sa kojima je dogovoren nastavak saradnje.

Takmičenje u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske počinje 12. avgusta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC