• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar dobio premijerligašku licencu, oglasili se iz kluba: Ostaje nam da na terenu izborimo opstanak!

Autor Dragan Šutvić

Trebinjski premijerligaš je dobio licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH u drugostepenom postupku.

 leotar dobio licencu za premijer ligu bih  Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje/Čedomil Mucović

Odlukom Drugostepene komisije za licenciranje FS BiH, trebinjski Leotar dobio je licencu za nastup u m:tel Premijer ligi BiH za sezonu 2023-24.

U prvostepenom postupku, klub sa Polica jedini nije dobio licencu za nastup u bh. eliti, međutim danas je iz kluba saopšteno da je Drugostepena komisija FS BiH odlučila da trebinjski premijerligaš može da nastupi naredne sezone u bh. prvenstvu, ukoliko to pravo stekne na terenu.

"Na sjednici koja je održana danas u Sarajevu, odlučivalo se po žalbi FK Leotar Trebinje na odluku Prvostepene komisije za licenciranje klubova o odbijanju licence za učešće u takmičenju Premijer lige BiH za sezonu 2023/24.

Drugostepena komisija za licenciranje klubova je nakon pregleda dostavljene dokumentacije utvrdila da je naš klub dostavio potrebne dokaze, čime je ispunio uslove iz Pravilnika o licenciranju klubova za učešće u takmičenju Premijer lige BiH.

Nakon toga je Drugostepena komisija za licenciranje klubova jednoglasno donijela odluku da se usvaja žalba, odluka Prvostepene komisije se ukida i daje se licenca FK Leotar Trebinje za takmičenje u Premijer ligi BiH u sezoni 2023/2024. Ova odluka je konačna.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su bili dio procesa licenciranja i dali značajan doprinos da naš klub ispuni sve kriterijume koje propisuje FS BiH.

Nama ostaje da za vikend i na terenu izborimo pravo nastupa u Premijer ligi naredne godine", saopštili su Trebinjci.

Ekipa kojom komanduje Marko Maksimović ima teoretske šanse da izbori mjesto u m:tel Premijer ligi BiH, s obzirom da su trenutno posljednjeplasirani sa 31 bodom, tri manje od sigurne zone.

U borbi za opstanak Leotar ne zavisi sam od sebe – Trebinjcima je potrebna pobjeda nad Širokim Brijegom pred domaćom publikom, a moraće i da osluškuju rezultate sa drugih terena.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC