• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca nakon priprema na Zlatiboru: "Zadovoljan sam odnosom igrača, nikad nije prijatno kada gubite"

Autor Haris Krhalić

Vinko Marinović prokomentarisao je minule pripreme na Zlatiboru.

 Vinko Marinović izjave nakon priprema na Zlatiboru Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca su jučerašnjim porazom od Radničkog iz Kragujevca završili pripreme na Zlatiboru. Tim Vinka Marinovića je na Zlatiboru boravio dvije sedmice, a u tom periodu je odigrao i tri utakmice.

Marinović je nakon priprema govorio za klupski jutjub kanal, a na početku je otkrio s čime je zadovoljan.

Kada je u pitanju ono s čime smo zadovoljni i čime nismo, mislim da mogu biti zadovoljan odnosom igrača prema treningu i obavezama koje su imali. Imamo dosta stvari koje moramo popravljati, imamo i dosta novih igrača koji su pristizali i dok smo bili na pripremama. Treba dosta vremena i rada da bi to bilo na nivou koji očekujemo“, rekao je Marinović.

U tri odigrane utakmice, Borac je doživio tri poraza – od Crvene zvezde, Železničara i Radničkog. Trener crveno-plavih nije biti zadovoljan rezultatima te je akcenat stavio na vrijeme potrebno da se novi igrači uklope u tim.

Što se tiče te prve utakmice, Zvezda je bila dosta kvalitetnija, ali imali smo nekoliko stvari na tom meču kojima možemo biti zadovoljni. Što se tiče druge dvije utakmice, protiv Železničara to prvo poluvrijeme nije bilo onako kako smo planirali da bude. U drugom dijelu smo bili bolji. Isto nam se desilo i juče protiv Radničkog iz Kragujevca, ali moram reći da su ovo pripreme i da se novi igrači trebaju uklopiti. U svakom slučaju, nikad nije prijatno kad gubite, ali imamo i dosta stvari koje su nam pokazale na čemu trebamo raditi u budućnosti“, poručio je Marinović.

U Borac je ovog ljeta došlo 10 pojačanja, a čeka se dolazak i kolumbijskog napadača. Banjalučki klub su do sada pojačali Sebastijan Erera Kardona, Roslan Barski, Ranko Jokić, Nemanja Mihajlović, Maks Juraj Ćelić, Vasilije Terzić, Hoze Kortes, Damir Hrelja, Zoran Kvržić i Stefan Fićović.

„Oni su veoma kratko sa nama, moramo što prije da pokušamo da ih uklopimo kako bi oni bili što bolji. To je ono vrijeme koje imamo ispred sebe, nema ga puno, ali moramo raditi da to bude što bolje“, rekao je Marinović o novajlijama.

Marinović je za kraj rekao kako već razmišlja o utakmici protiv Austrije te da će nastojati ekipa bude što spremnija za taj meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC