• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDI PROPADA NAJVEĆI TRANSFER LJETA!? Spremili su najdeblji ček u istoriji, a sve su dalje od bombe za Ligu šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda gubi strpljenje sa Emanuelom Late Latom koji i dalje ne planira u Srbiju.

 Emanuel Late Lat sve dalji od Crvene zvezde Izvor: Profimedia

Najveća želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku je Emanuel Late Lat i za njega je poslata ponuda u visini od 3,5 miliona evra, a taman kada se činilo da je posao završen - sve se iskomplikovalo. Atalanta je načelno pristala da proda svog napadača koji je prethodne sezone blistao u Švajcarskoj za pomenutu sumu novca, ali potom je sam fudbaler nakon razgovora sa agentima odlučio da kaže "ne".

Nije to "čvrsto ne", i dalje se u Crvenoj zvezdi nadaju da bi stvari vrlo brzo mogle da se preokrenu u njihovu korist, međutim po onome što dolazi iz Italije, optimizam nije kao prije desetak dana. Posebno nakon što se Emanuel Late Lat pojavio na treninzima Atalante uoči nove sezone...

Čuveni trener Đan Pjero Gasperini će tako iz prve ruke moći da se uvjeri koliko je Late Lat napredovao u Švajcarskoj i da li uopšte ima potrebe da ga prodaju, ali za početak nije dobio minute u provjeri protiv selekcije grada Kluzonea (10:1). Ipak, to ne znači da se poslije svega nije dotakao njegovog misterioznog statusa, pošto je "rastrgan" na tri strane i niko sa preciznošću ne može u ovom trenutku da kaže gdje će igrati dogodine.

"Dobro poznajem Late Lata, postigao je i gol protiv Juventusa u Kupu Italije ne tako davno. Došao je i da nadoknadi izostanak Murijela koji stiže u utorak. Iza njega je dobra sezona, vidjećemo da li će ostati sa nama. Doći će i Kambijagi, Mirančuk je tu... Mnogo je igrača koji konkurišu u napadu, a želim da iskoristim sve opcije u svrhu da napravim što efikasniji napad", otvoreno je kazao Gasperini i time indirektno poslao poruku i svom napadaču da je možda najbolje za njega da prihvati ponudu iz Srbije i tako učini svima uslugu.

Prema nekim informacijama iz Italije, Emanuel Late Lat ne želi da ide "stepenicu unazad", pošto tako gleda na Superligu Srbije, tako da je njegova želja da ako napusti Atalantu - da ostane u Sent Galenu. Ipak, švajcarski klub nema novac da ga otkupi i zato je prednost na strani Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC