• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo otvorio "rat" protiv Mesija! Napao ga jer je otišao u Ameriku: Zbog mene će u Arabiju dolaziti najveći igrači!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo smatra da je Lionel Mesi pogriješio kada je izabrao MLS.

 Kristijano Ronaldo - Saudijska liga je bolja od MLS Izvor: Profimedia/Hamoud Al-Osaimi/Power Sport Images

Nakon što je Mančester junajted zimus otjerao Kristijana Ronalda, jedan od najboljih fudbalera svijeta je pregovarao sa Čelsijem, Juventusom, Real Madridom, Pari Sen Žermenom i Bajernom, nadao se da bi mogao da završi u nekom od najboljih klubova svijeta, međutim svi su mu rekli "ne". Zbog toga je na kraju prihvatio moćnu ponudu iz Saudijske Arabije i na neki način je započeo fudbalsku revoluciju jer je to bio samo početak projekta ove bogate države.

U međuvremenu su u Saudijsku Arabiju stigli Karim Benzema, Sergej Milinković-Savić, N'Golo Kante i brojni drugi poznati fudbaleri koji su dobili "nenormalne ugovore", međutim ne i Lionel Mesi kome su spremili ček na milijardu američkih dolara. Izabrao je da ode u MLS i čini se da je time otvorio "rat" između dvije bogate fudbalske lige...

"Saudijska liga je bolja od MLS", kazao je pravo niotkuda Kristijano Ronaldo u odbrani svog izbora čime je "napao" svog najvećeg rivala Mesija: "Ja sam sto odsto siguran da se neću vratiti u Evropu. Otvorio sam put fudbalskoj ligi Saudijske Arabije i sada ovde dolaze svi igrači. Za godinu dana, sve više i više vrhunskih igrača će dolaziti u Saudijsku Arabiju. Za godinu dana ćemo preskočiti Holandiju i Tursku". 

Takođe, Ronaldo je istakao da nije tačan narativ da "penzioneri" odlaze u Saudijsku Arabiju da bi zaradili dodatni novac na kraju karijere istakavši da Ruben Neveš i Žota nisu stari (zaboravio je i Sergeja Milinković-Savića), dok je sve uporedio i sa njegovim odlaskom u Juventus 2018: "Moja odluka je bila ključna da bi veliki igrači dolazili u Saudijsku Arabiju. To je činjenica. Kada sam dolazio u Italiju, Serija A je bila mrtva, poslije toga je oživjela. Gdje god odem generišem im novac. Kritikovali su me svi, ali pogledajte šta se desilo. Otvorio sam put i sada svi dolaze kod nas da igraju".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:06
Ronaldo
Izvor: Twitter/screenshot/StoolFootball
Izvor: Twitter/screenshot/StoolFootball

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC