• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ERAKOVIĆ OTIŠAO, ZVEZDA MU POSLALA EMOTIVNU PORUKU: Strahinja u Rusiji, a navijačima teško pao rastanak!

Autor Dušan Ninković

Talentovani defanzivac Strahinja Eraković prešao u Zenit, a Crvena zvezda se oprostila od njega.

 Strahinja Eraković transfer Izvor: MN PRESS

Završen je najveći ljetnji transfer Crvene zvezde - Strahinja Eraković je novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterbuga, a srpski šampion će dobiti 7.000.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje. Ruski tim je već predstavio svog novog štopera, a Crvena zvezda je iskoristila priliku da se oprosti od talentovanog fudbalera koji je od malih nogu bio u klubu.

I dok se u Beogradu užurbano radi na dolasku Miloša Degeneka koji bi trebalo da popuni rupu u posljednjoj liniji, navijačima je rastanak sa Erakovićem teško pao. Očigledno je i klubu žao što je moralo da dođe do rastanka, ali ponuda iz Rusije bila je u rangu onih koje se ne odbijaju - i što se tiče kluba, i što se tiče mladog fudbalera koji je već sada reprezentativac Srbije.

Crvena zvezda se od svog doskorašnjeg fudbalera oprostila emotivnom objavom na društvenim mrežama. U njoj je sabrano svih 13 godina koje je Eraković proveo u crveno-bijelom dresu, a na kraju je tu i poruka da u svoj klub uvek može da se vrati!

"Zvezdaškoj publici najbrže i najdublje u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-bijelom dresu. Takav je bio početak Strahinje Erakovića, koji će se nakon 13 godina oprostiti od Crvene zvezde, barem za sada, jer Zvezdina djeca ostaju Zvezdina do kraja života. Popularni Čupa je 2010. godine došao u Crvenu zvezdu kao devetogodišnjak, prošao kompletnu Omladinsku školu našeg kluba, dočekao da obuče najdraži dres kao prvotimac i da ga nosi na 139 mečeva, osvoji tri vezane duple krune, dva puta prezimi u Evropi... Sve što je Eraković doživio na Marakani, san je svakome ko voli fudbal i našu Zvezdu. Hvala na svemu, srećno u nastavku karijere, a vrata stadiona 'Rajko Mitić' su ti uvijek širom otvorena, Čupo", navodi se u objavi Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Strahinja Eraković nakon utakmice Borac - Crvena zvezda
Izvor: Mondo/Goran Arbutina
Izvor: Mondo/Goran Arbutina

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC