• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENA ZVEZDA DA BUDE SRPSKI BAJERN! Zvezdan Terzić ne planira da stane: Moraju kod nas!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi fudbaler Uroš Kabić trebalo bi da pokaže smijer u kojem ide Zvezdina transfer politika.

 Zvezdan Terzić: Crvena zvezda da bude kao Bajern Minhen Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima šest uzastopnih šampionskih titula, Bajern iz Minhena je trenutno na 11, ali Zvezdan Terzić nije zbog toga pomenuo da srpski šampion treba da se ugleda na njemačkog. Po riječima generalnog direktora crveno-bielih, svi najbolji mladi fudbaleri u Superligi Srbije treba da prođu kroz Zvezdu!

U prilog tome govori i "završeni" transfer Uroša Kabića (19), kojeg izuzetno cijene u klubu sa stadiona "Rajko Mitić". Mladi ofanzivac Vojvodine biće jedno od ljetnjih pojačanja Crvene zvezde, a Zvezdan Terzić tvrdi da je to ulaganje u budućnost i da će se u narednim godinama isplatiti uloženi novac!

"Očekujem da danas ili sutra potpišemo Kabića. Mi moramo da budemo Bajern u Srbiji. Sve što je najbolje u zemlji, mora da bude kod nas", rekao je Zvezdan Terzić i dodao: "Želimo da investiramo, zbog toga nam je Kabić želja, jer sljedeće godine kreće novi ciklus LŠ, biće više utakmica, a bonusi i prihodi su veći za 40 posto. Moramo mnogo da uložimo u igrače, budemo šampioni i sljedeće godine u avgustu ponovo izborimo LŠ gdje će prihodi biti veći." 

Tokom pripremnog perioda Barak Bahar je "kupio" navijače Crvene zvezde ofanzivnim stilom igre, dopadljivim fudbalom i efikasnošću, a Zvezdan Terzić je svjestan šta to može da donese timu u narednom periodu. Ovo je, na neki način, samo jedan dio plana koji su klupski čelnici predstavili izraelskom stručnjaku.

"Desile su se lijepe stvari, velika euforija oko Zvezde, naših igara i toga kako smo izgledali na turniru. To je putokaz kako treba da igramo - brzo, moderno, hrabro i bez respekta prema protivniku. Novi trener je unio novu energiju, a i prije šest mjeseci sam rekao da osjećamo da je prošla era igrača koji su mnogo zadužili klub. Vrijeme je za novu energiju, svježu krv, trebaju nam mlađi, brži i poletniji igrači koji mogu da ispune evropske zahtjeve. U Zvezdi nema minulog rada, ni za igrače, ni za trenere i svaki dan je novo dokazivanje, a navijači kojih je mnogo očekuju od nas da uvijek budemo bolji i uspješniji. Vidjeli ste novi tim, imamo nove igrače, Bahar ukazuje priliku našoj djeci, koju smo razvijali kroz Omladinsku školu i Grafičar. Tu su Šljivić, Nedeljković, Leković, Mitrović, Lučić, realizovao je ono o čemu smo davno govorili i što smo mu na prvom razgovoru u Tel Avivu rekli. Zahtjev je da budemo šampioni u Srbiji, konkurentni u Evropi i da što više djece dobije šansu, jer Zvezda mora da bude održiv sistem i da sami ostvarujemo prihode i pravimo naš novac. Nama su transferi veoma bitni i Ligu šampiona moramo da iskoristimo kao dobar izlog za mlade igrače. Protiv Zenita smo u prvih 11 imali pet bonusa, trend se nastavlja, a ono što nas hrabri je da Bahar razumije našu strategiju i da vidi u djeci talenat i kvalitet, a ne da se oni na silu guraju. Ponosan sam na ono što smo stvorili u prethodnom periodu. Vidim i po komentarima da su svi zadovoljni kako Zvezda igra, izgleda, trči, da su pojačanja prava, i ponavljam da možemo da budemo samo još bolji", rekao je generalni direktor Crvene zvezde. 

Takođe, tokom razgovora sa medijima Zvezdan Terzić je istakao da će novi tim Crvene zvezde tokom jeseni imati još jakih provjera. Prijateljski meč protiv Fiorentine neće biti jedini, jer početkom septembra Olimpijakos treba da posluži kao generalna proba pred grupnu fazu Lige šampiona. Podsjećamo, Crvena zvezda će biti u trećem šeširu pred žrijeb, a prvi meč u evropskoj eliti odigrati sredinom septembra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:41
Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC