• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda prodala igrača i odmah ga vraća!? Oglasio se direktor crveno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda prodala Strahinju Erakovića, a sada želi da ga pozajmi na šest mjeseci i sa njim igra Ligu šampiona.

 eraković na pozajmici u crvenoj zvezdi  Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda je prodala Strahinju Erakovića, a ruski Zenit za 7.000.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje dobio reprezentativca Srbije. U Beogradu su hitno reagovali, pa je po riječima sportskog direktora Mitra Mrkele novo pojačanje na putu - Miloš Degenek je blizu trećeg dolaska u Crvenu zvezdu, ali to možda i nije kraj aktivnostima kada je u pitanju letnji prelazni rok i odbrana srpskog šampiona.

Kao što je i najavljeno kada je postalo jasno da će Zenit pobijediti Spartak iz Moskve i "oteti" srpskog štopera, Crvena zvezda bi mogla da zadrži Erakovića i u narednim mjesecima. Reč je o šestomjesečnoj pozajmici koja bi prijala i mladom fudbaleru i srpskom klubu. Strahinja Eraković bi imao priliku da kroz šest mečeva u Ligi šampiona stekne dragocjeno iskustvo, a Zvezda ne bi morala da uigrava novog fudbalera na njegovom mjestu. Ipak, ne pitaju se samo crveno-bijeli...

"Još ništa ne znamo oko toga, tek je otišao u Zenit. Postoji mogućnost da bude potreban Zenitu s obzirom na to da im se štoper Rodrigao povrijedio. Vidjećemo šta će biti na kraju", rekao je Mrkela. Pogledajte Erakovićeve trenutke u Crvenoj zvezdi, za koju je igrao od svoje devete godine:

Podsjećamo, trener Barak Bahar trenutno kao opcije u posljednjoj liniji ima kapitena Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanju Milunovića, Stefana Lekovića, Srđana Mijailovića koji je prekomandovan iz veznog reda i Milana Rodića koji je isproban kao lijevi štoper na prijateljskom meču protiv TSC-a. Ukoliko bi se ovoj grupi fudbalera u narednim danima priključili Degenek i Eraković, crveno-bijeli bi imali izuzetnu odbranu - i što se tiče kvaliteta i što se tiče brojnosti igrača u konkurenciji za tri štoperske pozicije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vanja

Ko su to crveno-BIJELI?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC