• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljski mediji bruje: Da li su NAMJEŠTENE dvije utakmice Konferencijske lige?!

Autor Dragan Šutvić

Ove informacije objavio je novinar poljske državne televizije, a u skandal je upleten i potencijalni rival Partizana u trećoj rundi.

 Konferencijska liga, Liga konferencija Izvor: Shutterstock

Evropska fudbalska javnost bruji o potencijalnom skandalu u Ligi konferencija – novinar poljske državne televizije Mateuš Miga objavio je podatke koji ukazuju da bi dva revanš meča prvog kola trećeg evropskog takmičenja po jačini mogla da budu namještena!?

Prema napisima iz Poljske, riječ je o mečevima Arsenal Tivat – Alaškert i RFS – Đorđe Petrov, a sve je potkrijepljeno informacijama o uplatama uživo, odnosno, kako navodi ovaj poljski novinar, "čudnim ponašanjem kladioničara tokom ova dva meča", igranih u četvrtak.

Kada je riječ o okršaju Crnogoraca i Jermena, ističe se da je u 35. minutu primljen ogroman broj uplata na tip "dva i više golova u prvom poluvremenu". U tom trenutku, rezultat u Crnoj Gori je glasio 0:0, a na ovaj ishod je, navodi poljski novinar, uplaćeno oko 250.000 evra!

Na kraju je taj par, kladioničarskim rječnikom, "došao" – do odlaska na odmor viđena su dva pogotka. Prvih 45 minuta završeno je rezultatom 0:2, a oba gola postigao je jermenski klub, u 40. i prvom minutu nadoknade.

Na kraju, ovaj meč završen je rezultatom 1:6 u korist Jermena, koji su dva pogotka u drugom poluvremenu postigli u nadoknadi vremena, što, navode iz Poljske, dodatno budi sumnje.

Drugi meč koji je završio pod lupom igrao se iste večeri u Letoniji, gdje je Riga dočekala sjevernomakedonski Đorče Petrov.

Kladioničari su, navodi se, velike svote novca uplaćivali na tip "više od 2.5 golova", potom na ishod da će Rriga trijumfovati razlikom od dva i više golova, ali i na kraju da na meču biti viđeno više od 4.5 golova.

Meč je, na kraju, završio rezultatom 4:1.

Jermenski klub se nakon dvomeča sa Crnogorcima sada sprema za dva duela sa Debrecinom, dok će Riga ukrstiti koplja sa azerbejdžanskim Sabahom.

Bolji iz ovog dvomeča će u trećem kolu odmjeriti snage sa Partizanom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC