• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AU, ŠTA JE OVO! Drugoligaški igrač sa 33 zaigrao u Real Madridu, pa izveo makazice! (VIDEO)

Hoselu je sa 33 godine konačno dobio šansu u Real Madridu i to nije slučajno.

 Hoselu pogodak makazicama Real Madrid Izvor: YouTube/Real Madrid/printscreen

Real Madrid je savladao Mančester junajted u prijateljskoj utakmici u Hjustonu (2:0) uz prvence novajlija koje su pristigle ovog ljeta. Prvo je Džud Belingam pogodio već u šestom minutu i pokazao da nije bez razloga jedan od najskupljih fudbalera u istoriji Real Madrida, da bi malo pred nadoknadu vremena, preciznije u 88. minutu, Hoselu postigao jedan od najboljih golova koje smo vidjeli ikada na pripremnim utakmicama.

Bio je to dug napad "kraljevskog kluba" koji se završio centaršutom Lukasa Vaskeza sa desne strane, da bi potom Hoselu "uhvatio makazice" kakve nije u karijeri. Zakucao je loptu u mrežu novog golmana Andrea Onane koji nije znalo šta ga je snašlo u tom trenutku...

Inače, Hoselu ima 33 godine i ovog ljeta je stigao u Real Madrid kao zamjena za Karima Benzemu, jednog od najboljih igrača u istoriji kluba. Hoselu je pozajmljen iz drugoligaša Espanjola i svi su se čudili zašto ga je doveo Real Madrid, međutim izgleda da je samo "kasno procvjetao" i da nije u pitanju nikakva slučajnost.

Takođe, Hoselu je bio u mlađim selekcijama Real Madrida, dao je i gol za prvi tim 2011/22, a potom je igrao u Hofenhajmu, Frankfurtu, Hanoveru, Stouku, Deportivu, Njukaslu, Alavesu, Selti i Espanjolu. Počeo je da igra i za reprezentaciju Španije i ove godine je postigao već tri gola. Ipak, teško da će postići ljepši od onog koji je završio u mreži Mančester junajteda prethodne noći... Pogledajte majstoriju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC