• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaćinski doček u Banjaluci: Borac istom mjerom uzvratio Austriji

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski klub Borac ugostio je čelnike bečke Austrije u četvrtak u Banjaluci uz razmjenu prigodnih poklona, čime se na isti, domaćinski način revanširao bečkom klubu na gostoprimstvu prije i tokom prve utakmice.

 Fk Borac ugostio Austriju i revanširao se za domaćinski prijem u Beču Izvor: Facebook/FK Borac

Austrijance će večeras na Gradskom stadionu dočekati "vrela" atmosfera i dupke pune tribine.

Banjalučani će pokušati da nadoknade minus od jednog gola i izbore plasman u treće kolo kvalifikacija Konferencijske lige iz prvog meča na "Đenerali Areni". Upravo tada je Austrija domaćinski dočekala "borčevce", a istom mjero uzvratio je danas i banjalučki klub.

"Na dan revanš utakmice naše klupsko rukovodstvo revanširalo se čelnicima bečke Austrije za gostoprimstvo tokom prvog duela. Milan Tegeltija, predsjednik našeg kluba, zajedno sa svojim najbližim saradnicima ugostio je Kurta Golovicera, prvog čovjeka Fudbalskog kluba Austrija. Uz poklone sa obje strane, razgovoralo se i o prvoj utakmici, ali i o večerašnjoj za koju u Banjaluci vlada nezapamćeno interesovanje", saopšteno je iz Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

HOĆEMO EVROPSKI BORAC

Eno i ekipa s Farskih Ostrva obezbijedila grupnu fazu u Evropi, prije nekoliko godina i Albanci... a Borac i dalje još nikako u istoriji. Zašto se konačno ne obezbijedi više sponzora, sredstava, pa za početak ne dovedu top igrači porijeklom iz BL (Babić, Jovičić, Bilbija) i 4-5 stranaca koji su na nivou "večitih", pa da postane normalno da gledamo Borac u evrokupovima tokom svake jeseni, a nekad i na proljeće? Odakle Igokei (eks Potkozarju) sredstva da redovno igra ABA ligu, pa i Ligu šampiona? Ko se tu pita? Ko odlučuje o raspodijeli novca?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC