• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC pobjedom napada Ligu šampiona! Osvojili jug Srbije, a moraju i Portugal!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Važan trijumf pred početak evropskih kvalifikacija, gdje TSC igra sa Bragom.

 TSC pobijedio Radnički u Nišu 3:0 Izvor: MN PRESS

Geenralna proba - uspjela! TSC može u Evropu, a tamo ga čeka Braga. Ekipa Žarka Lazetića već u utorak igra jednu od najvećih utakmica u klupskoj istoriji, pa je zato u neobičnom terminu (četvrtak, od 18.00) morala da savlada Radnički na niškom "Čairu". Uspjeli su momci iz Bačke Topole u tome, u posljednjih pola sata slomili su otpor i stigli do ubjedljivog trijumfa - 3:0!

Počelo je golom Aleksandra Ćirkovića u 63. minutu meča, nastavilo se kada je Marko Rakonjac u 83. minutu duplirao prednost poslije sjajne finte i "boce" preko Dimitrija Stevanovića, a tačku na meč stavio je Nikola Kuveljić pogotkom baš u 90. minutu okršaja. Tako je TSC stigao do prve pobjede u novoj sezoni - nakon dramatičnog remija (3:3) protiv Partizana, a sigurno će Lazetić tim zbog toga biti hrabriji u Portugalu.

Tamo će zadatak biti pretežak - Braga je veliki favorit u dvomeču, a TSC ekipa sa najmanje šansi da se kroz kvalifikacije domogne grupne faze Lige šampiona. Ipak, mnogi nisu mogli da zamisle ni da će tim iz Bačke Topole osvojiti drugo mjesto na tabeli prethodne sezone u Superligi, pa se i to desilo.

Zato će Žarko Lazetić i njegova ekipa imati pravo da maštaju o velikom rezultatu u "Kamenolomu", a zatim i senzaciji na sjeveru Srbije. Ukoliko do tako nečega ne dođe, TSC će naredne jeseni igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, što je najveći rezultat u klupskoj istoriji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC