• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filipoviću, pusti audio snimak iz VAR sobe! Ivica Kralj odgovorio "šefu" Sudijske komisije: Nemušti fijasko!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U Partizanu se ne mire sa suđenjem na meču protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, pa je sada reagovao i sportski direktor crno-bijelih Ivica Kralj.

 Ivica Kralj o suđenju na utakmici TSC Partizan Izvor: MN PRESS

Predsjednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović reagovao je poslije bure u prvom kolu Superlige i analizirao detaljno najsporniji meč između TSC-a i Partizana (3:3), uz ocjenu da je oštećen klub iz Bačke Topole, a ne crno-bijeli. Upravo su iz Humske podigli najviše prašine nakon utakmice i tražili su smjenu Filipovića, dok je oštar komentar dao i sportski direktor Ivica Kralj, koji je upravo "šefa" sudija ocijenio kao glavnog krivca za pomenuta dešavanja.

Nakon današnjeg izlaganja Filipovića, Ivica Kralj se ponovo oglasio u izjavi za "Telegraf" i poručio je da je očekivao mnogo više i da je poslije svega još više siguran u svoje ranije izrečene stavove.

"Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju 'istine', a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Poslije svega izrečenog, po principu 'vjerujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima', samo sam još više uvjeren u svoje stavove i još rješeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli", kazao je Kralj i dodao:

"Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uvjeren da je sve bilo u redu."

Sportski direktor Partizana ističe da su navijači "sve shvatili iz ovog izlaganja Filipovića" i zato ih poziva da u što većem broju dođu na utakmice crno-bijelih i podrže Igora Duljaja. "Oni pošteno rade svoj posao i treba da im pomognu sada u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane", naglasio je Kralj i potom dodao.

"Stalno mi je od subote, jer sam dijete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: 'Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo'. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sljedeće mečeve, da budu vjetar u leđa timu, ali i posljednji njihov bedem", zaključio je Kralj.

Pogledajte

00:50
TSC - Partizan 3:3
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC