• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PORAZ KOJI BAŠ BOLI! Borčevci žale za propuštenim šansama: Moramo navijačima da se odužimo u prvenstvu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Borca nakon poraza od Austrije žale sa propuštenim prilikama i poručuju da su ostali dužni sjajnim navijačima.

 Borac -Austrija reakcije Terzić, Barski i Predragović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac upisao je ne toliko ubjedljiv, ali težak poraz 2:1 od Austrije u revanšu drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu i tako završio svoj evropski put već na startu.

Gosti iz Beča slavili su poslije preokreta, pošto je Borac poveo na startu drugog poluvremena, te propostio nekoliko odličnih šansi. Na 0:0 tresla se prečka nakon šuta Kvržića, na 1:1 Vranješ je bio u stopostotnoj šansi, ali je na kraju ekipa iz Beča stigla do trijumfa koji vodi u naredni krug.

Nakon ovakvog rezultata očekivano razočarenje među crveno-plavima.

"Baš boli poraz. Imali smo dosta šansi i poveli 1:0, imali smo utakmicu u našim rukama, ali prebrzo smo primili taj gol. Šteta! Imali smo dobru igru, šteta... Ovaj poraz baš boli", bila je prva reakcija Fedora Predragovića nakon meča.

Njegov saigrač u veznom redu, Roslan Barski istakao je da je Borac mogao i morao da zabije nekoliko golova.

"Baš sam razočaran. Od prvog minuta igrali smo dobro, igrali smo visoki presing i stvarali smo prilike. Morali smo da zabijemo bar tri gola. Jako razočaravajuće, ali sada moramo da se spremimo za ligu, to je najvažnije za nas", rekao je Barski, a potom pohvalio domaće navijače.

"Atmosfera je bila sjajna. Naši navijači su zaista bili naš 12. igrač. Zahvalni smo na podršci i nadam se da će tako biti i tokom sezone",


Vasilije Terzić, koji je ušao sa klupe u drugom poluvremenu takođe žali za propuštenim prilikama.

"Od početka smo počeli jako agresivno, uz našu publiku koja nam je dala vjetar u leđa. Igrali smo dobro, za ovu fazu takmičenja promašili smo mnogo šansi. Ekipa kakva je Austrija, to ne prašta. Oni su svoje šanse iskoristili, mi svoje nismo, idemo dalje, okrećemo se prvenstvu. Jeftino smo primili gol. Imali smo dobre šanse, ali nismo ih iskoristili. Oni su iz najlakše šanse postigli gol. Čestitam im na prolasku, mi moramo da idemo dalje", rekao je Terzić.

Veznjak Borca poručio je da ekipa mora da se oduži sjajnim navijačima.

"Atmosfera je bila sjajna, hvala publici što je došla u ovolikom broju, ostaje žal što im nismo uzvratili pobjedom i prolazom dalje, pokušaćemo da im se odužimo pobjedama u prvenstvu", rekao je Terzić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

DON

Šteta promašenih šansi. A bilo ih je, nije da nije. Nejasno ostaje zašto smo toliko defanzivni bili, od početka do kraja su nas držali na naših 30 metara od gola. A Ćetković je morao ispucavati bekovske lopte jer su ljudi izašli na nas baš visoko. I nejasno je da nemamo bar bekove naše, banjalučke, krajiške, bilo kakve da moramo dovoditi četvrtigrače iz Kolumbije!?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC