• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UBIJEN NAVIJAČ U ATINI: Hrvatski huligani NAPRAVILI HAOS po cijelom gradu, uhapšene 83 osobe! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Kako javljaju mediji iz Atine, jedan navijač je stradao u tuči navijača.

 Ubijen navijač uoči meča AEK Dinamo Zagreb Izvor: Twitter/hooliganscz1999/printscreen

Navijač atinskog AEK-a preminuo je nakon sukoba sa navijačima Dinama, tvrde grčki mediji "Gazeta" i "Sport 24". Iako je na snazi bila zabrana "Bed Blu Bojsima" na meču kvalifikacija za Ligu šampiona, najvatrenije pristalice Dinama su otišle u Atinu i došlo je do više tuča po gradu dan uoči utakmice.

Mnogi navijači su uhapšeni, a grčki mediji prenose da je jedan navijač AEK-a preminuo u bolnici nakon uboda oštrim predmetom. Više njih je nakon tuče završilo u bolnici i čekalo je ljekarsku intervenciju, dok je pomenuti navijač bio najkritičnije. Doktori ipak nisu uspjeli da ga spasu, tako da je došlo do velike tragedije uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja se igra večeras od 20.45.


Prema informacijama sa lica mjesta, hrvatski navijači su sinoć oko 23 sata došli do stadiona AEK-a i tamo napali njihove navijače. Navodno, pokušali su i da upadnu na stadion, u čemu nisu uspjeli. Prema izvorima iz policije, navijači Dinama su stigli u koloni automobila u Grčku, iako su gostujući navijači bili zatvoreni, pa tako nije jasno kako su prešli granice bez da je neko primijetio da je nešto sumnjivo.

"Izbila je žestoka tuča, koristili su molotovljeve koktele, palice i druge predmete", navode grčki mediji i dodaju da je policija stigla na mjesto incidenta ispred stadiona i uspela da spreči dalju eskalaciju sukoba i uhapsila je 83 osobe. Nije jasno da li je na tom mjestu došlo do fatalnog ranjavanja ili na nekom drugom: "Privedeni su i ispitani kako bi se pronašla osoba koja je ubola preminulog i kako bi se razjasnili detalji slučaja", zaključuje se u izvještaju kolega iz Grčke prema čijim je informacijama bilo više od 150 "Bojsa" u Atini.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:20
VELIKI NEREDI U TIRANI! Huligani napravili LOM: Rat Italijana, Holanđana, Albanaca i policije!
Izvor: Twitter
Izvor: Twitter

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC