• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ tjera Nejmara!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dozlogrdile su Nejmarove povrede i hirovi čak i Pari Sen Žermenu, žele sada da ga se riješe i da dovedu potpuno novi tim!

 PSŽ otjerao Nejmara Izvor: Profimedia

Gotova je jedna era u Parizu. Nakon što je Pari Sen Žermen napustio Lionel Mesi, dok se biju bitke oko Kilijana Mbapea i toga kome će biti prodat, sada iz Francuske dolaze vijesti da i ostale najveće zvijezde nisu više dio planova ekipe.

Prema "RMC Sportu" Nejmar,Marko Verati, Huan Bernat, Renato Sančez i Ugo Ekitike su precrtani i na njih se više ne računa na "Parku Prinčeva". Sportski direktor Luis Kampso je takvu odluku donio u dogovoru sa novim trenerom Luisom Enrikeom i to je igračima saopšteno na treningu u srijedu. Klub je petorici igrača rekao da potraže nove sredine za sebe. 

Nejmar je bio početak sadašnje faze projekta Pari Sen Žermena. Nakon što su u prvom naletu dovodili zvijezde poput Zlatana Ibrahimovića, Edinsona Kavanija, Dejvida Bekama, Kloda Makeleea i Ezekjela Lavecija, čelnici kluba su iskeširali nevjerovatnih 222.000.000 evra za usluge brazilskog fudbalera. 

Naravno neće ga tek tako pustiti iz Pariza, žele u klubu da povrate što veći dio investicije pa je navodno cijena Nejmara 150.000.000 evra. Teško da će ijedan evropski klub to platiti, pa se vjerovatno traži rješenje u Saudijskoj Arabiji. Tamo bi mogao da završi i Marko Verati koji je od dolaska u Francusku imao ogromne probleme sa povredama, a Uga Ekitikea je tražilo nekoliko engleskih i francuskih klubova. Renato Sančez je ranije povezivan sa Bajernom, a Huan Bernat bi mogao da se vrati u Španiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC