• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makabi i gorostasni špic su noćna mora Borjana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Makabi Haifa i Franci Pjero, nikako da im pobjegne Milan Borjan!

 Liga šampiona kvalifikacije - Makabi Haifa pobijedio Slovan Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

Makabi iz Haife i Franci Pijero postaju noćna mora Milana Borjana! Ovaj tim je sa Barakom Baharom na klupi prošle sezone izbacio Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada je na pragu da Milana Borjana eliminiše iz elite u dresu Slovana.

Savladali su Izraelci slovački tim na gostovanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 2:1. Prvo je gorostasni Pjero u petom minutu savladao Borjana, a nakon što je Kucka izejdnačio konačnih 2:1 je već u prvom poluvremenu postavio Dia Saba, asistent kod prvog pogotka.

Panatinaikos je na svom terenu uspio da stvori minimalnu prednost protiv Olimpika iz Marseja i da pobijedi 1:0. Tim srpskog trenera Ivana Jovanovića pobijedio je golom Bernarda u 83. minutu, a pomogao im je crveni karton Kondogbije u 65. Od srpskih fudbalera Filip Đuričić je počeo, a Filip Mladenović završio ovaj meč.

U kvalifikacijama za Ligu konferencia Gent je završio sav posao već u prvom meču pošto su "Indijanci" savladali poljski Pogon sa 5:0, a heroj pobjede bio je Nigerijac Gift Orban sa het-trikom. U drugom meču večeri AEK iz Larnake i Makabi iz Tel Aviva su odigrali neriješeno 1:1, a veliku šansu da donese pobjedu svom timu propustio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Ivan Tričkovski koji je promašio penal u finišu meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC