• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostavi me, mogu!" Trener htio da mijenja Mitrovića poslije pet minuta! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović je još jednom pokazao koliko mu je stalo do Fulama, iako su mu upropastili ugovor života.

 trener fulama htio da mijenja mitrovića poslije pet minuta  Izvor: Arenasport TV /Printscreen

Aleksandar Mitrović počeo je danas sa klupe meč za Fulam protiv Evertona na "Gudison parku", a potom ga je trener Marko Silva poslao u igru u 58. minutu. Ipak, poslije samo pet minuta u igri htio je da zamijeni Srbina! Vidjeli smo kako se poslije jednog kornera i kontakta sa Dukureom, Mitrović srušio na travu i pokazivao je da je povijređen, zbog čega je Silva odmah reagovao i pozvao igrača sa klupe.

Vinisijus se spremio da uđe u igru, stao je pored aut-linije, pomoćni sudija je pokazao broj Aleksandra Mitrovića, a potom se sve promijenilo. Marko Silva je vidio da mu Mitrović nešto dobacuje i poslušao ga je - odlučio je da ostavi srpskog napadača na terenu koji je dao znak da može da nastavi.

Evidentno je da Mitrović nije dovoljno spreman poslije operacije koju je imao ovog ljeta, dok je potom propustio i dobar dio priprema zbog svađe sa Fulamom. Činilo se u jednom trenutku da će sigurno završiti u Saudijskoj Arabiji i da će dobiti ugovor života vrijedan oko 20 miliona evra godišnje, ali na "Krejven kotidžu" nisu bili zadovoljni ponudom i zbog toga nisu dozvolili Mitroviću da napusti klub. Bar za sada, pošto se priča da je spremna još jedna ponuda...

Iako je Mitrović jedno vrijeme čak i "štrajkovao" i rekao je da nikad više neće igrati za Fulam, vratio se na teren i još jednom je pokazao koliko je požrtvovan pošto je ostao i povrijeđen na terenu. Da ne voli Fulam, teško da bi to uradio, pošto upravo rizikuje da pogorša povredu.

Ubrzo potom je Mitrović organizovao napad poslije kog su Pereira i Rid doveli Fulam u vođstvo, pokazavši tako da su ipak sa njim na terenu potpuno druga ekipa.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC