• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ SAGE O MITROVOM TRANSFERU! Trener otkrio detalje - sad je sve jasno!

Autor Dragan Šutvić

Ispred Aleksandra Mitrovića je još jedna sezona u kojoj će biti najbitniji igrač svog tima, Fulama.

 aleksandar mitrović ostaje u fulamu  Izvor: Profimedia

Saga oko odlaksa Aleksandra Mitrovića iz Fulama trajala je gotovo čitavog ljeta, a čini se da je na konferenciji na medije trener Marko Silva stavio tačku na tu temu. Po svemu sudeći, srpski golgeter ne mrda nigdje, iako je njegov tim nedavno kupio napadača Vulverhemptona Raula Himeneza i time se pripremio za eventualni rastanak. Mitar je spreman za još jednu sezonu u Premijer ligi!

Bogati timovi iz Saudijske Arabije, među kojima je prednjačio Al Hilal, željeeli su da kupe nekadašnjeg napadača Partizana, ali je sada jasno da se to neće desiti. Marko Silva računa na Mitrovića, a po njegovim riječima i srpski napadač je maksimalno posvećen obavezama u klubu.

"U konkurenciji je za tim protiv Evertona, 100 odsto je na raspolaganju. Igrao je dvije prijateljske utakmice prošle nedjelje, a ove svakodnevno trenira sa saigračima. Spreman je da igra ukoliko odlučim da bude tako", otkrio je Portugalac i dodao da je Srbin maksimalno koncentrisan: "Imali smo situaciju i razgovarao sam sa njim. Nema razloga da krijem da ga je jedna ponuda natjerala da se zamisli i donese određene odluke, ali nikada nije rekao bilo kome u klubu da neće više igrati za Fulam. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali kada dobiješ takvu ponudu nije lako ostati koncentrisan. Ipak, otkad ponovo trenira sa saigračima opet je onaj Mitrović kog ja znam." 

Podsjećamo, Aleksandar Mitrović je tokom sezone 2017/18 stigao u Fulam na pozajmicu, a šest mjeseci kasnije je otkupljen od Njukasla. Od ljeta 2018. godine je najbitniji igrač tima iz Londona i do sada je u dresu tima sa "Krejven Kotidža" odigrao 205 mečeva, postigao 111 golova i asistirao 22 puta. Prije Fulama nastupao je za Njukasl, Anderleht i Partizan, koji ga je tokom jedne sezone kalio u Teleoptiku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC