• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUŽAN KRAJ, MATIĆU NI "HVALA"! Klub se oglasio - zašto je puklo između Murinja i Nemanje?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Matić je hladno ispraćen iz Rome

 Nemanja Matić otišao iz Rome Izvor: Profimedia

Nemanja Matić napustio je ove nedjelje Romu poslije godinu dana. Za mnoge iznenadno, karijeru je nastavio u francuskom klubu Ren, a "vučica" se od njega oprostila potpuno hladno, kratkom objavom na društvenim mrežama: "Zvanično: Nemanja Matić je prodat Renu".

Potpuno ravnodušno, Roma je ispratila fudbalera koji joj je prošle godine dao mnogo i došao na poziv Žozea Murinja, sa kojim je sa velikim uspjehom sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu. Iako je bivši reprezentativac Srbije još u junu na neki nagovijestio rastanak objavom na društvenim mrežama, ipak se nije činilo da je kraj tako izvjestan.

"Dali smo sve, borili smo se do kraja i na kraju je lutrija odlučila. Nosio sam ovaj dres ponosno, hvala vam za sve!", napisao je Matić poslije poraza u finalu Lige Evrope protiv Sevilje na penale. A zašto ga je Roma ovako hladno ispratila?

Italijanski novinar Filipo Bijafora objavio je da u Romi nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem, kao i da rastanku nisu doprinijeli ekonomski razlozi. "Odustao je od treninga i imao je problema sa Murinjom", pisao je on.

Matić je u dresu Rome nastupio tačno 50 puta, postigao dva gola uz tri asistencije, vidjelo se da je blizak sa pojedinim saigračima, posebno sa Argentincem Paulom Dibalom i srpskim golmanom Miletom Svilarom... Ipak u "Vječnom gradu" zadržao se samo jednu sezonu, nakon što je prethodno igrao za Junajted, Čelsi, Benfiku, Vitese, Košice...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC